Economic Local

Patronul unei firme de pază a câștigat licitația pentru construirea grădiniței din Dacia! Contractul este de peste 1 milion de euro

Publicat: 17 mart. 2020

Recent, Primăria Iași a finalizat licitația pentru construirea unei grădințe moderne în cartierul Dacia. După evaluarea ofertelor, câștigătoarea procedurii a fost desemnată societatea Stasform Consult SRL, cu o ofertă de 5.259.838 lei, fără TVA, puțin peste 1 milion de euro. Societatea este condusă de afaceristul Vasile Mihoci, care controlează și firma de pază Romold SRL. Finanțarea obiectivului se realizează printr-un program european.

„Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea și dotarea unei grădinițe cu 14 săli de grupă și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare, în zona Dacia din municipiul Iași, pe parcursul a 36 de luni de implementare. Prin natura obiectivului general, investiția vizată prin proiect prevede măsuri de realizare a unei infrastructuri adecvate și corespunzătoare esențială pentru educație și formare inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții”, se arată în caietul de sarcini.

Clădirea va avea parter și etaj, cu o suprafață utilă de peste 2.000 metri pătrați. Obiectivul va fi construit pe o suprafață de 4.420 metri pătrați, pe strada Profesor I. Simionescu, nr. 36.

Adauga un comentariu