Magazin

Patru metode ale romanilor prin care incearca sa pacaleasca PACANELELE! Unii sustin ca A DOUA ESTE reteta castigului garantat

Publicat: 03 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patru metode ale romanilor prin care incearca sa pacaleasca PACANELELE Unii sustin ca A DOUA ESTE reteta castigului garantat
1
Putini sunt aceia care nu au visat macar odata la un castig mare, fie ca au intrat, fie ca nu intr-o sala de jocuri. Multi au trecut de stadiul de vis si au inceput sa caute diverse metode prin care aparatele de jocuri se pot transforma in surse sigure de castig.

Anul trecut, in jur de 100 de persoane au incercat si, probabil, au si reusit sa pacaleasca in favoarea lor aparatele tip slot machines. Acestia s-au ales cu interdictia de a mai intra in cazinourile respective si nimic mai mult.

„In legislatia noastra nu este prevazuta pedepsirea celor care incearca sa triseze la cazino. In strainatate exista legislatie si trisorii sunt pedepsiti de lege. La noi nu avem ce face decat sa ii dam afara si sa nu ii mai lasam sa intre. Cu aproximatie, sunt in jur de 100 de persoane in aceste gasti, din care jumatate actioneaza in Bucuresti„, a declarat pentru ROMANIATV.NET, Sorin Constantinescu, directorul Asociatiei Organizatorilor de Casinouri.

Cea mai noua metoda de „furt” la pacanele.

„Tentativele de frauda se inregistreaza la aparatele tip slot machines ieftine sau improvizate. Acestea pot fi fraudate. Ultima metoda a celor care incearca sa pacaleasca aparatele este acea a filmarii ecranului aparatului. Persoana respectiva trimite unui haker inregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileste frecventele si secventele aparatului, estimandu-se ce carti urmeaza sa dea”, a precizat Sorin Constantinescu.

Metoda cu magnet este rudimentara. „Metoda cu magnet este una mai veche si se foloseste la ruleta electronica. De asemenea, tot la ruleta, dar in sala, se sparge capacul unde se invarteste bila, in ideea de a opri bila la un anumit numar. Aceasta din urma frauda nu se poate realiza decat cu ajutorul personalului salii de joc”, a mai spus Sorin Constantinescu.

Metode de imbogatire de pe net

Unii sustin ca un dispozitiv confectionat din diode, tranzistori, acumulatori, sarma de cupru, carcasa si buton poate face aparatul sa indice un credit fictiv. Se dau impulsuri prin fanta de introducere a bancnotelor, iar aparatul inregistreaza ca si cum ar fi fost introdusi bani. Tot ce mai ramane de facut este ca „jucatorul” sa isi solicite castigul fictiv.

Un alt jucator sustine pe un forum cu tema „pacanelelor” ca daca se introduce o bancnota de 10 lei in aparat si se tine apasat butonul „bet” un minut aparatul va afisa un credit de 100 de lei, bani care pot fi solicitati apoi casierului salii de joc.

Alti jucatori sustin ca sloturile sunt imbatabile. „Nu e exista nici un fel de manevre, am incercat tot felul de manarii, cu magnet, cu camera de la telefon. Eu sunt posesorul unui bar si am trei aparate, le urmaresc atunci cand vin baietii si baga bani in ele fara sa castige. Atunci joc eu pe miza mare si mai iau cate ceva, dar nu de fiecare data„, spune o alta persoana interesata de castiguri usoare.

Metoda telefonului mobil

O alta metoda de „pacalire” a pacanelelor este cea cu telefonul mobil. „E simplu, pornesti camera video de la telefon si o pui pe ecranul aparatului cu camera lipita de aparat si ori iti mareste creditul fara sa faci nimic, ori iti aseaza cartile”, spune un alt jucator. O persoana care lucreaza in domeniul aparatelor de jocuri spune ca fraudarea sloturilor este misiune imposibila.

„Nu exista metode de a pacali un aparat, pentru ca este un calculator. Monitor, placa, acceptor. Aparatul are un cablaj. Intre cablaj si placa se afla o interfata. Acea interfata genereaza castigurile in functie de cum si-a facut procentajul placa”, a spus persoana respectiva, adaugand ca aparatele sunt facute sa piarda un procent de 30% din sumele incasate.
Adauga un comentariu