National

Patru percheziții la locuințele agresorului de la Bolintin Vale. Nu a fost găsit nimeni

Publicat: 14 ian. 2022
politisti si o masina de politie
O singură persoană se pare că a fost găsită într-una dintre case

Structurile Poliţiei Române şi ale Jandarmeriei au efectuat, vineri, 14 ianuarie 2022, patru percheziţii domiciliare în cauza privind omorul săvârşit în oraşul Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

Când anchetatorii au descins în casele interlopilor, se pare că nu au mai găsit pe nimeni, deși vorbim de mai multe case. O singură persoană se pare că a fost găsită într-una dintre case

„Prin percheziţiile domiciliare efectuate se caută elemente probatorii în cauza administrată de procurorul de caz. Ulterior, în baza probatoriului, se vor propune măsuri în cauză”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Comisar-șef de poliție Georgian Drăgan, purtător de cuvânt, a anunțat că polițiștii caută probe pentru crima din Bolintin Vale. ”Nu suntem aici să găsim vinovați, ci mijloace de probă” a spus el.

„Am avut mandate de percheziție pe care le punem în aplicare. Le punem în aplicare când se dispune” a spus un reprezentant din anchetă, de la fața locului.

Autoritățile mai anunță că tânărul care i-ar fi dat cu pavela în cap șoferului de microbuz se află în arest preventiv. Crima s-a produs în seara zilei de 9 ianuarie. Bărbatul ucis a murit la spital.

Activităţile se desfăşoară în urma încuviinţării mandatelor de către Tribunalul Giurgiu

Potrivit anchetatorilor, în seara de 9 ianuarie, un tânăr din oraşul Bolintin Vale a lovit cu o piatră în cap un şofer de microbuz care se deplasa în zonă.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului, solicitaţi prin 112, au găsit un bărbat din Bucureşti care prezenta urme de agresiune şi care a fost transportat la o unitate sanitară din Capitală pentru îngrijiri. Însă, ulterior, victima a decedat.

Agresorul a fost reținut inițial pentru 24 de ore

Având în vedere faptul că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oportunitatea schimbării încadrării juridice, în funcţie de rezultatele necropsiei, a precizat IPJ Giurgiu.

Tânărul agresor a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Giurgiu, şi marţi a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranţă publică, după ce, zilele acestea, mulţi locuitori din oraşul Bolintin Vale au ieşit să protesteze. Echipajele de poliţişti şi jandarmi au fost suplimentate.

Comentarii
Adauga un comentariu