Cancan ultimă oră

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena. Imagini emoționante cu artista și fetița ei

Publicat: 26 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Paula Seling primul videoclip alături de fiica sa Elena. Imagini emoționante cu artista și fetița ei
Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena

Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. După ce a dezvăluit că are o fetiță de 9 ani, înfiată de la vârsta de 3 ani, artista le-a făcut un cadou fanilor săi și, în videoclipul pe care l-a filmat pentru Crăciun, apare alături de minunea din viața ei.

De șase ani, micuța Elena face parte din familia Paulei Seling. Artista și Radu Bucura au adoptat-o pe cea mică încă de la vârsta de trei anișori însă până de curând au ținut-o departe de ochii lumii. Înainte cu trei zile de Crăciun, Paula Seling a făcut publice primele imagini cu cea care a făcut-o mămică și a vorbit și despre motivul pentru care a ales să țină totul secret până acum.

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena

Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. Cele două au fost filmate în ipostaze emoționante, iar fanii au fost încântați de surpriza pe care le-a făcut-o îndrăgita artistă.

În urmă cu câteva zile, pentru viva.ro, artista a făcut primele declarații despre fetița pe care a adopotat-o în urmă cu șase ani.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a spus Paula Seling.

Paula Seling, despre fiica sa, Elena

În același interviu acordat pentru aceeași sursă menționată anterior, artista o descrie pe cea mică și spune că este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. Ce-i drept, imaginile în care apare alături de mămica ei în videoclip, vorbesc de la sine.

„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp. (…) Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav.”, mai spunea Paula Seling potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Adauga un comentariu