Cancan ultimă oră

Pe Bursucu îl știe toată lumea de la televizor, dar cum arată fiica lui

Publicat: 25 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pe Bursucu îl știe toată lumea de la televizor dar cum arată fiica lui
Fiica lui Bursucu a împlinit 3 ani și este o fetiță foarte frumoasă

Fiica lui Bursucu a împlinit 3 ani și este o fetiță foarte frumoasă. Moderatorul tv este foarte mândru de copilă și, deși nu vorbește des despre familia lui, când o face i se înseninează chipul.

Luna aceasta, micuța Anais a împlinit trei ani și tatăl ei a postat pe Instagram trei poze cu ea, lângă care a scris câteva rânduri foarte emoționante. Bursucu este topit după fetița lui despre care spune că este frumoasă, deșteaptă și fericită.

Cum arată fiica lui Bursucu de la Kanal D

Anais este de o frumusețe rară. Are fața rotundă, ochii mari, gene lungi, sprâncene negre și părul șaten. Fetița este foarte expresivă și Bursucu spune că este și foarte deșteaptă.

Iată ce mesaj a postat acesta în ziua în care fata lui a împlinit 3 anișori. Postarea a adunat peste 15.000 de aprecieri. Fanii l-au felicitat pe moderatorul tv și i-au urat sănătate și noroc fetiței lui.

De când ai apărut în viața mea, am învățat ce înseamnă IUBIREA, FERICIREA și RĂBDAREA! N-am crezut vreodată că voi avea o fată atât de FRUMOASĂ, DEȘTEAPTĂ și FERICITĂ! Te așteptam de mult și-ai apărut când trebuia,Cu ochi mari, frumoși și un zâmbet minunat. Vreau să știi că n-am să uit niciodată prima noastră întâlnire, primul zâmbet, prima ta încercare de a sta în picioare, primul tău cuvânt rostit vreodată!, a scris Bursucu pe Instagram.

Bursucu este un bărbat împlinit. Are un job care îi aduce satisfacție, iar acasă îl așteaptă două fete pe care le iubește ca pe ochii din cap. Andreea, iubita lui și mama copilului său, locuiește la Constanța, iar Bursucu face naveta pentru a fi alături de familia lui.

De luni până vineri, casa mea se află aici, la București, pentru că aici am serviciul. Trebuie să fiu la filmări. În weekend și până luni dimineața, casa mea se mută la Constanța. Niciodată nu am avut probleme, pentru că am noroc de o persoană care m-a înțeles și o face în continuare, spunea Bursucu.

Bursucu, pe numele său real, Adrian Cristea, și Andreea, partenera lui de viață, sunt împreună de 8 ani.

 

Adauga un comentariu