Titlurile zilei

Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă! Această domnișoară din Iași a fost condamnată! Totul după ce a petrecut în Clubul Tribo și a plecat cu BMW-ul spre casă! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 10 sept. 2020

O tânără, de profesie asistent personal, a băut un cocktail într-un club de fițe din Iași, apoi a urcat la volanul unui BMW! Polițiștii de la Rutieră au luat-o ca din oală pe Cătălina Negru când au tras-o pe dreapta! Tânăra a recunoscut totul la audieri

A băut un cocktail într-un club de fițe din Iași, apoi a urcat la volanul unui BMW! Polițiștii au luat-o ca din oală pe tânără când au tras-o pe dreapta! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Cătălina Negru (31 de ani) la 10 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

„Instanța îi impune inculpatei să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 40 zile, fie în cadrul Primăriei comunei Victoria, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, ea putând fi contestată.

Cătălina Negru, prinsă băută la volanul unui autoturism BMW

Procesul Cătălinei Negru a început la finele anului trecut. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au acuzat-o pe tânără că a șofat sub influența alcoolului.

„Pe 5 mai 2018, în jurul orei 2:45, inculpata a condus autoturismul marca BMW pe bulevardul Dimitrie Mangeron, din municipiul Iași, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 1,00 g/l alcool pur în sânge”, au precizat anchetatorii ieșeni.

În momentul în care a fost trasă pe dreapta de către polițiștii de la Rutieră, oamenii legii au constatat că aceasta mirosea a alcool. Astfel, polițiștii au testat-o pe tânără cu aparatul etilotest Drager, ea a având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, Cătălina Negru a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A spus că a băut un cocktail într-un club de fițe din Iași, alături de o prietenă

La scurt timp, Cătălina Negru le-a declarat anchetatorilor că a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

„Cu ocazia prelevării de mostre biologice, inculpata a recunoscut consumul de alcool, declarând că, în intervalul orar 2:00 – 2:30, a consumat 250 de mililitri de cocktail”, au mai afirmat procurorii ieșeni.

După declanșarea anchetei, procurorii au audiat-o și pe prietena tinerei.

„Martora F.A.C. a declarat că, pe 5 mai 2018, în jurul orei 00:00, a mers în Clubul «Tribo», unde s-a întâlnit cu prietena ei, inculpata Cătălina Negru. În jurul orei 2:40, acestea s-au hotărât să plece din club, însă, la ieșire, s-au întâlnit cu niște persoane care le-au servit atât pe ea, cât și pe prietena ei, Cătălina Negru, cu băutură alcoolică Jagger, în cantitate de aproximativ 20 – 30 ml. Când au plecat din club, voiau să plece acasă cu taxiul, însă inculpata i-a spus că taxiul nu va efectua o deplasare pentru că distanța era prea mică, respectiv în zona Palas”, au adăugat oamenii legii.

Martora a mai povestit că prietena ei a urcat la volanul autoturismului BMW, care era parcat în fața Clubului „Tribo” și au plecat. După aproximativ 200 de metri, în dreptul Rectoratului Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, mașina a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere.

„Recunosc și regret comiterea faptelor. Am băut aproximativ 250 de mililitri de cocktail, dar nu mă simțeam amețită”, a spus Cătălina Negru, care este asistent personal, în fața anchetatorilor.

Comentarii
Adauga un comentariu