Actualitate

Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive! Despre ce stațiune este vorba

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive Despre ce stațiune este vorba
Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive

A început o ediție a programului „Litoralul pentru Toţi”, care oferă turiștilor posibilitatea de a se caza în hotelurile de la Marea Neagră. Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive. Astfel sunt tarife care încep de la 35 de lei pe noapte de persoană, iar cel mai ieftin este la Eforie Nord.

Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea noii ediţii a programului social „Litoralul pentru toţi”, între 31 mai şi 20 iunie. Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană.

Potrivit FPTR, preţurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon pentru că an de an, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Până acum, peste 65 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se aşteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt mult mai avantajoase. Şi în această ediţie, am colaborat cu numeroşi parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiţii de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în acelaşi timp, să aducem satisfacţie şi zâmbete pe feţele turiştilor noştri”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

O noapte de cazare în această stațiune de pe litoralul românesc costă doar 35 de lei

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor şi operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la preţuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord.

În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte staţiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Pe Litoralul românesc te poţi caza cu 200 de lei pe noapte la all-inclusive, Programul „Litoralul pentru toţi” aflându-se la ediţia cu numărul 44 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Adauga un comentariu