Mozaic muzical

Pe Margareta Paslaru o stie toata lumea! Iata cum arata fiica sa. A mostenit frumusetea mamei, dar nu si ochii superbi! – FOTO

Publicat: 28 mart. 2017

Margareta Paslaru a parasit Romania in anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alaturi de sotul ei, Gheorghe Sencovici, si fiica lor, Ana Maria.
 
Margareta Paslaru (72 ani) a fost si este una dintre cele mai indragite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” si „Lasa-mi toamna, pomii verzi” sunt doar doua dintre melodiile interpretate de Margareta, care au facut istorie.

Vezi si Margareta Paslaru va fi decorata de regele Mihai I

Plecarea ei in America a constituit o mare pierdere pentru muzica romaneasca. La vremea respectiva, in 1983, era o artista confirmata, cu mare succes la public si nu putini sunt cei care s-au intrebat de ce a decis Margareta sa paraseasca tara, renuntand la cariera muzicala.

Ei bine, se pare ca interpreta a avut de ales intre muzica si a-si salva casnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost sa-si urmeze sotul in SUA, potrivit theone.ro.

In anii 1990, Margareta a revenit in tara, insa fiica ei, Ana Maria preferand sa ramana peste Ocean. Nu i-a calcat mamei sale pe urme, ci si-a facut o cariera de succes in cu totul alt domeniu. Ana Maria este presedintele unei companii de consultanta in management. Este casatorita si are doi copii.

Adauga un comentariu