Actualitate

Penibil. Cea mai mare problemă a senatorului USR Dan Lungu. Parcul Copou este asediat de ciori

Publicat: 17 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Penibil. Cea mai mare problemă a senatorului USR Dan Lungu. Parcul Copou este asediat de ciori

Un senator ieșean a găsit cea mai stringentă problemă a ieșenilor. Senatorul USR Dan Lungu nu a făcut nimic timp de trei ani în Parlamentul României. Acesta are acum o problemă cu ciorile care au invadat Parcul Copou

S-au terminat problemele în Parlamentul României pentru senatorii din Iași. Unul dintre aceștia este și senatorul USR Dan Lungu. În trei ani de mandat în Parlamentul României, Dan Lungu nu s-a făcut remarcat cu nimic. Lungu nu a inițiat vreun proiect major pentru ieșeni și nici nu s-a implicat în susținerea acestora. Acum, însă, a ajuns să găsesacă „adevăratele” probleme din municipiu. Mai nou, Lungu a arătat că Parcul Copou este asediat de ciori. În opinia sa, aceasta este adevărata problemă a ieșenilor, faptul că în Copou sunt foarte multe ciori. Lungu susține că Monumentul Regulamentului Organic din Parcul Copou este murdărit de porumbei și ciori. Aceasta să fie cea mai dureroasă problemă a ieșenilor în momentul de față? Faptul că Obeliscul Leilor este plin de găinaț de ciori și porumbei?

Monumentul nu se află în pericol

„În răspunsul primit de la Primărie, reprezentanții autorităților au menționat că monumentul nu se află în pericol și apoi au amintit monumentele istorice emblematice din oraș, în care au investit în ultimii trei ani. Boxele uriașe dintre lei și cablurile care atârnă de statuie au rămas invizibile pentru ei. Apoi, este păcat că în Parcul Copou, atât de important pentru noi, ieșenii, există bănci atât de murdare încât oamenii nici măcar nu se pot așeza. Celebrul romantism al Copoului dispare odată cu croncănitul ciorilor și ploaia de găinaț?”, a spus Dan Lungu, senator USR.

Aparent, pentru Lungu, aceasta este problema majoră a orașului Iași. Nu lipsa autostrăzii, nu dezvoltarea aeroportului sau investițiile în spitale. Senatorul ar prefera să stea pe o bancă curată în Copou, unde să se gândească liniștit cum să mai pună mâna pe un nou mandat în Parlament. Și asta fără să facă mare lucru, doar să trimită cât mai mult comunicate despre mizeria din Parcul Copou.

Adauga un comentariu