National

Pensionarul care s-a certat cu Violeta Alexandru, amendat. Ce a declarat Carmen Avram

Publicat: 06 iul. 2020
Pensionarul care s-a certat cu Violeta Alexandru, amendat. Ce a declarat Carmen Avram
Ministrul Violeta Alexandru s-a certat cu un pensionar

Pensionarul care s-a certat cu Violeta Alexandru, amendat. Europarlamentarul Partidului Social Democrat Carmen Avram a intervenit cu o reacţie după ce bătrânul care a apostrofat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a fost amendat.

Pensionarul care s-a certat cu Violeta Alexandru, amendat

Europarlamentarul social democrat Carmen Avram a publicat un mesaj pe pagina de socializare Facebook referitor la scandalul iscat ieri, 5 iulie 2020, la o conferință de presă a ministrului Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru. Social democratul precizează faptul că pensionarul a fost amendat imediat pentru că „a deranjat liniștea și ordinea publică” la vizita ministrului.

„Bătrânul care a „deranjat liniştea şi ordinea publică” la vizita unui ministru al „guvernului meu” a fost, evident, „manipulat” şi „folosit politic”. (Şi identificat şi amendat rapid, să se învețe minte). Cei care fac acelaşi lucru la adresa PSD sunt întotdeauna neprihăniți, nemanipulați, netrimişi de PNL, nefolosiți politic. Şi injuriile lor – libertate de exprimare. Trăiască democrația din România!”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Violeta Alexandru, huiduită şi ameninţată de un pensionar

O conferinţă de presă a Violetei Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă duminică, 5 iulie 2020, de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de Partidul Social Democrat.

Unul dintre cetăţenii nemulţumiţi a ieşit în evidenţă în mod special. Pensionarul a huiduit şi a ţipat, cerând mărirea pensiilor şi alocaţiilor pentru copii.

Conferinţa de presă a fost susţinută după modelul Nicuşor Dan, în aer liber, în Sectorul 6, ăn schimb la eveniment au participat doar preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru şi preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Cei doi au prezentat bilanţul activităţii primarului sectorului 6 Gabriel Mutu şi al PSD.

„E o ticăloşie să te foloseşti de drama acestor oameni. Eu acord audienţe în fiecare marţi. Aceşti oameni trebuie să ştie că PNL nu îi va minţi. Nu aşa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în fata oameni care au probleme reale pe care PSD nu le-a rezolvat dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră.”, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru s-a declarat „uimită cât de jos a ajuns PSD cu Gabriel Mutu, încât să se folosească de drama acestor oameni. Eu mă uit în ochii dumneavoastră, cetăţenii din sectorul 6, şi vă spun: dacă echipa PNL a greşit în trecut fata de cetăţenii acestui sector, vă cerem scuze. Avem responsabilitatea să demonstrăm că orice derapaje s-ar fi întâmplat în trecut în echipele partidului nostru nu se vor întâmpla iar”.

„Oamenii sunt folosiți în scop politic”

Ciprian Ciucu a vorbit de calitatea infrastructurii, de reabilitatea termică scumpă şi proastă, de locurile insuficiente din grădiniţe, de construcţii haotice şi nesistematice. „Au apărut cartiere întregi nesistematizate şi blocuri care nu aveau ce să caute în zone deja aglomerării. Zona Lacul Morii nu a fost amenajata, deşi au existat promisiuni în acest sens. În sectorul 6 se da spaga pentru diferite autorizaţii şi aprobări”.

Violeta Alexandru a acuzat PSD că-și bate joc de oameni și-i folosește în scop politic, sugerând că bărbatul a fost trimis de social-democrați.” Nu trebuie să vă lăsați manipulat” i-a spus Violeta Alexandru bătrânului.

” Mărește pensia, mărește pensia, mărește pensia” i-a strigat pensionarul.

” Nu trebuie să vă lăsați manipulat și trebuie să aveți încredere” a continuat ministrul.

” Eu te omor cu mâna mea, intru în pușcărie” a continuat pensionarul, care striga” minciuni, huo, huo, huo, cheamă poliția”.

” Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor” a spus Violeta Alexandru, iar replica pensionarului a fost” nu-i adevărat, minciuni, vai de capul meu”.

Violeta Alexandru a susținut că se așteaptă și la” alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6.

Comentarii
  • Zombificati de haznaua 3 si rtv,trimisi de psd sa faca panarama,ei nu stiu sa-si spuna un punct de vedere civilizat,nu cu ghioaga,te omor asa sant educati de partidul mama.Marea majoritate a pensionarilor sant masa de manevra a golanilor din psd.De ce nu au votat in parlament taierea pensiilor speciale,micsorarea pensiilor enorme din magistratura,politie jandarmi armata(nu ptr cei care au fost in teatre de razboi)

  • Linistea si ordinea publica a fost deranjata.Linistea le va fi deranjata de catre pensionari, cand vor iesi in strada.Cat despre ordinea publica pot spune ca este deranjata de indemnurile lui Orban si Iohanis,cand spun sa nu se respecte hotararile CCR,Constitutia.Dezordinea au facut-o ei, pe timpul pandemiei cand au dat acte neconstitutionale.

  • mai anonimule, dar de ce nu faceai aceliasi comentarii cind urla ca un descreierat asa zisul ziarist Ceausescu sau Bot , cind injurau pe toti „care trebuiau injurati” de ce ? pentru ca era platit cu adevarat cum esti si tu platit, iti urmaresc comentariile si de fiecare data iesi in evidenta cu cite o ineptie.

  • ghita pzd-ist imputit, eu nu am atacat pe nimeni Boule,mi-am spus o parere tu daca ai o parere o spui, dar nu faci atac la persoana.Tu te comporti exact ca zombificatul ala din Bucuresti.Urangutani cu drept de vot asta santeti.Nu sant platit de nimeni insa incerc sa gandesc cu capul de pe umeri,nu sa reproduc prostiile de la haznau 3 si rtv.E bine ca ma urmaresti, poate-ti schimbi mentalitata,desi cei care se uita la tv mentionate mai sus,is prea prosti ptr.secolul asta. PS invata sa scrii „aceleasi”, „cand ii injurau pe toti”, „pentru ca erau platiti” Sfat: pune mana pe carte, astfel pzd-istilor le plac oameni ca tine cu spirit de turma.

Adauga un comentariu