Cazare

Pensiunea Casa Pescarilor – Jurilovca

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensiunea Casa Pescarilor - Jurilovca
Pensiunea casa pescarilor

Pensiunea Casa Pescarilor. Casa Pescarilor este o unitate de cazare din Delta Dunării, locul ideal pentru petrecerea unui concediu de vis. Funcționând ca și cherhana, este situată în satul Lunca, pe marginea lacului Golovița, în complexul de lacuri Razelm – Sinoe. Casa Pescarilor se află la doar câțiva kilometri de Jurilovca și de satele lipovenești Sarichioi, Vișina și Sălcioara.

Pensiunea este așezată chiar lângă apă, într-o oază de liniște, cu priveliște spre Lacul Razelm și canalele Deltei. Accesul se face pe șosea asfaltată, pe DN 22 (310 km de București, pe autostradă până la Ovidiu și apoi spre Tulcea – Jurilovca, pe drum modernizat).

Pensiunea Casa Pescarilor. Descriere pensiune

Locația vă pune la dispoziție 12 camere cu confort de 3 stele: 4 camere duble și 2 apartamente, în clădirea pensiunii, și 6 căsuțe în grădină. Capacitatea maximă de cazare este de 28 persoane.

Toate camerele sunt dotate după ultimele standarde: grup sanitar propriu (duș), TV, mini-frigider, acces Wi-Fi (parțial), vedere spre apă. Pensiunea vă pune la dispoziție o parcare acoperită pentru bărci.

„Casa Pescarilor” primește zilnic pește la cherhanaua proprie, deține restaurant cu meniu pescăresc și internațional, bar, piscină cu spațiu de plajă. De asemenea găsiși loc de joacă pentru copii, zonă de grătar și foișoare în grădină, parcare auto.

Pentru agrement puteți opta pentru pescuitul pe canalele Deltei, pe lac sau în perimetrul pensiunii (de pe ponton), plimbări cu barca – cu rame sau motor, cu șalupă, caiac ori canoe, traversarea Lacului Razelm pentru a ajunge la Portița, unde se poate face plajă la mare. Se organizează trasee pe apă, cu pilot, vizite la mănăstirile dobrogene (Celic Dere, Cocoș, Niculițel, Cheile Dobrogei – Sf. Ioan Casian) și la obiectivele istorice (Cetatea greacă Argamum/Orgame, în situl arheologic de la Capul Doloșman, Enisala, Histria).

Servicii

Restaurant
Piscină
Servicii persoane cu disabilități
Loc de joacă pentru copii
Activități teambuilding
Vanzare produse locale
Biciclete de inchiriat
Carte de credit acceptatț
Internet
Aer condiționat
Grătar in curte
Terasă sau foișor

Obiective turistice în zonă

Rezervație naturală
Cetatea Enisala
Fortificația Troesmis
Fortăreața Noviodunum
Fortăreața Arrubium
Cetatea Dinogetia -Garvan
Cetatea bizantină Salsovia

Adauga un comentariu