BZI LIVE

LIVE VIDEO – Pentru a avea sarbători pascale liniștite, toți consumatorii trebuie să urmărească acest interviu! Cms. șef Florin Onofrei, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Iași, revine la BZI LIVE cu sfaturi pentru masa de Paște – FOTO

Publicat: 20 apr. 2021

Miercuri, 21 aprilie 2021, de la ora 11:00, invitat în studioul BZI LIVE este comisarul șef Florin Onofrei, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Iași, pentru a oferi sfaturile necesare perioadei premergătoare sărbătorilor de Paște. Având în vedere că în această perioadă se înregistrează momentul de vârf pentru activitatea comercială, sunt dispuse mai multe acțiuni de control în județul Iași privind modul de comercializare a produselor specifice sărbătorii pascale. Invitatul Ralucăi Costin  va discuta despre verificările produselor alimentare de post, pește, carne, produse de patiserie, vopsea de ouă, ciocolată și altele.

De asemenea, comisarul șef va menționa consumatorilor ce trebuie să urmarească pe eticheta sau ambalajul unui produs alimentar. Cum ne dăm seama dacă am cumpărat carne de miel sau nu? Cum trebuie să arate ciocolata proaspătă? Ce este obligatoriu să includă eticheta unei sticle de vin? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care urmăritorii BZI LIVE vor primi răspuns.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu