Sanatate

Pentru ce este bun Normix? Afecțiuni care pot fi tratate cu ajutorul acestui antibiotic

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pentru ce este bun Normix Afecțiuni care pot fi tratate cu ajutorul acestui antibiotic
Medicamentul reduce formarea de amoniac și alți compuși toxici de către bacterii

Atunci când te întrebi pentru ce este bun Normix trebuie să știi că medicamentul este un antibiotic cu spectru larg. Aceste pastile sunt un derivat semisintetic al rifamicinei SV. Normix prezintă proprietăți bactericide împotriva bacteriilor sensibile. Medicamentul are un spectru larg de activitate antibacteriană, incluzând majoritatea bacteriilor gram-negative și gram-pozitive, aerobe și anaerobe.

Antibioticul acționează local în intestin, unde atinge o concentrație mare. Utilizarea medicamentului ajută la reducerea florei bacteriene intestinale patogene, care provoacă unele stări patologice sau este implicată în patogeneza acestora. Normix este un agent antibacterian. Acesta acționează puternic împotriva Helicobacter pylori aerobe și microaerofile.

mai multe pastile pe o masa
Antibioticul acționează local în intestin, unde atinge o concentrație mare

Pentru ce este bun Normix? Cum acționează medicamentul

Pentru a administra medicamentul trebuie să iei 100 mg/5 ml. Normix este bun pentru infecții intestinale. Acest medicament reduce bacteriile dăunătoare și permite creșterea celor benefice care susțin microflora. Medicamentul este eficient și pentru boala Crohn și colită ulcerativă. Normix este indicat și pentru prevenirea complicațiilor infecțioase în timpul intervenției chirurgicale colorectale.

Acest medicament este bun în tratamentul diareii, adulților și copiilor cu vârsta peste 12 ani. Acestora li se prescriu 200 mg, adică un comprimat sau 10 ml de suspensie, la fiecare 6 ore. Tratamentul diareii nu trebuie să depășească 3 zile. Pentru encefalopatia hepatică, adulților și copiilor cu vârsta peste 12 ani li se prescrie 400 mg.

Adulți și copii peste 12 anin trebuie să administreze 1 sau 2 pastile în cantitate de 200 mg, ceea ce este echivalent cu 200-400 mg de rifaximină la fiecare 8-12 ore. Durata tratamentului cu Normix nu trebuie să depășească 7 zile. Un al doilea curs de tratament trebuie efectuat nu mai devreme de 20-40 de zile mai târziu.

mai multe pastile pe o masa
Pentru a administra medicamentul trebuie să iei 100 mg/5 ml

Cum afectează acest medicament ficatul? Pot fi utilizate aceste pastile în timpul gastritei

Medicamentul reduce formarea de amoniac și alți compuși toxici de către bacterii. În cazul bolilor hepatice severe, însoțite de o încălcare a procesului de detoxifiere, compușii sunt implicați în patogeneza și simpatia encefalopatiei hepatice.

Medicii spun că aceste pastile nu trebuie utilizate pentru gastrită. Antibioticul intestinal Normix poate fi luat după masă sau înainte. Antibioticul acționează local în tractul digestiv, de aceea este important ca absorbția sa sa fie minimă și concentrația în lumenul intestinal ridicată.

Femeile însărcinate trebuie să ia Normix numai dacă este absolut necesar și sub supravegherea directă a unui medic. În timpul terapiei cu Normix, alăptarea trebuie întreruptă.

medic care tine mai multe pastile in mana
Adulți și copii peste 12 anin trebuie să administreze 1 sau 2 pastile în cantitate de 200 mg

Normix în schema de eradicare a Helicobacter pylori. Cum trebuie luat remediul

Normix este recomandat de standardele pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor dependente de acid și asociate cu Helicobacter pylori. Antibioticul trebuie utilizat dacă pacientul a avut o încercare nereușită de a eradica Helicobacter pylori conform uneia a regimurilor de „prima linie”.

Normix nu este utilizat în eradicarea Helicobacter pylori în afara schemelor speciale, fără medicamente care reduc aciditatea gastrică. Normix nu este utilizat pentru tratamentul ulcerului gastric și venos.

Atunci când te întrebi pentru ce este bun Normix este bine să știi și cum medicamentul se administrează corect. Durata terapiei nu trebuie să depășească 7 zile și este determinată de starea pacienților. Un al doilea curs de tratament trebuie efectuat nu mai devreme de 20-40 de zile mai târziu. Pentru a pregăti suspensia, deschideți flaconul cu granule Normix, adăugați apă până la semn și agitați bine. Apoi se adaugă din nou apă până când suspensia atinge marcajul indicat de 60 ml.

barbat care toarna pastile in palma
Medicii spun că aceste pastile nu trebuie utilizate pentru gastrită
Adauga un comentariu