Sanatate

Pentru ce este Debridat? Scapă rapid de balonare și disconfort

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pentru ce este Debridat Scapă rapid de balonare și disconfort
Debridat este un medicament, un antispastic miotropic, un regulator al motilității gastrointestinale

Atunci când te întrebi pentru ce este debridat este bine să știi că acest medicament este administrat de persoanele care suferă de probleme cu intestinele. Debridat stimulează evacuarea gastrică, normalizează motilitatea intestinală, reduce balonarea și disconfortul și este benefic atât în formele hiperkinetice, cât și în cele hipocinetice ale tulburărilor motorii GI.

Debridat este un medicament, un antispastic miotropic, un regulator al motilității gastrointestinale.  Dacă medicamentul funcționează pentru pacient, acesta îl poate lua atât timp cât dorește, adică nu mai mult de două sau trei luni. Este bine să știi că medicamentul stimulează evacuarea gastrică, normalizează motilitatea intestinală, reduce hipersensibilitatea viscerală și ajută la ameliorarea senzațiilor de balonare și disconfort.

persoana care se tine de burta din cauza senzatiilor de balonare
De cele mai multe ori, medicii prescriu medicamentul în timpul manifestării sindromului colonului iritabil

Pentru ce este Debridat? Poate fi luat medicamentul ca profilactic?

Tratamentul bolilor funcționale ale tractului gastrointestinal este o problemă medicală nerezolvată. Până în prezent s-a dovedit că hipersensibilitatea viscerală joacă un rol semnificativ în dezvoltarea acestei patologii, care în multe cazuri se formează sub influența stresului cronic și marchează disfuncția sistemelor fiziologice antistres, în special a sistemului opiatergic. În acest sens, este foarte indicat să se utilizeze Debridat.

Debridat este un medicament antispasmodic pe bază de maleat de trimebutenă. Medicamentul este destinat ca tratament simptomatic pentru dureri și crampe abdominale, flatulență, dispepsie și alte tulburări gastrointestinale.

grafica persoana care se tine de burta din cauza senzatiilor de balonare
Pastilele au un efect analgezic pronunțat

Pastilele au un efect analgezic pronunțat. De asemenea, poate normaliza motilitatea intestinală, atât în cazul evacuării accelerate, diaree, cât și în cazul evacuării întârziate a intestinului, adică constipație.

Se recomandă ca, pentru a preveni o recidivă a sindromului de colon iritabil în timpul remisiunii, să luați o doză de întreținere de până la 300 mg timp de 12 săptămâni. Această procedură este mai mult pentru profilactică.

De cele mai multe ori, medicii prescriu medicamentul în timpul manifestării sindromului colonului iritabil. Sindromul colonului iritabil este o tulburare funcțională cu dureri abdominale cronice, disconfort, balonare și tulburări intestinale.

Cum trebuie administrat Debridat înainte sau după masă?

Se recomandă să luați medicamentul cu 30 de minute înainte de masă. Pacienților cu vârsta peste 12 ani li se recomandă să ia 100-200 mg de trei ori pe zi. Adulții și copiii cu vârsta peste 12 ani iau câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, la un interval de 12 ore. Cursul de tratament al durerii abdominale asociate cu boli funcționale ale tractului digestiv și ale tractului biliar este de 28 de zile.

grafica persoana care se tine de burta din cauza senzatiilor de balonare
Debridat este un medicament antispasmodic pe bază de maleat de trimebutenă

Multe persoane care administrează medicamentul se întreabă în cât timp acesta își face efectul. Pastilele ameliorează toate simptomele neplăcute și stabilește întregul tract gastro-intestinal foarte rapid. De obicei, durerile și crampele dispar după câteva zile de la administrare.

Studiile experimentale și clinice permit ca medicamentul să fie considerată unul țintit pentru corectarea hipersensibilității viscerale în sindromul colonului iritabil și dispepsia funcțională. Această revizuire ia în considerare mecanismul de acțiune a medicamentului și eficacitatea acestuia ca agent unic prokinetic și antispastic.

Din moment ce cunoști pentru ce este Debridat trebuie să știi și ce efecte adverse are medicamentul. Acesta poate provoca gură uscată, gust neplăcut, diaree, dispepsie, greață și constipație. De asemenea, medicamentul poate provoca tulburări ale sistemului nervos, somnolență, oboseală, amețeli, cefalee și anxietate. Uneori, medicamentul poate chiar provoca manifestarea unor erupții cutanate.

persoana care se tine de burta din cauza senzatiilor de balonare
Tratamentul bolilor funcționale ale tractului gastrointestinal este o problemă medicală nerezolvată
Adauga un comentariu