Cancan ultimă oră

Pepe a câștigat prima bătălie la tribunal. Raluca Pastramă suferă după decizia luată

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pepe a câștigat prima bătălie de la tribunal în scandalul pornit cu mama copiiilor săi. Magistrații au decis că Raluca Pastramă mai are de muncit pentru a câștiga procesul.

Pepe a câștigat prima bătălie la tribunal

Pepe a câștigat prima bătălie dusă în instanță cu Raluca Pastramă pentru averea pe care o au de împărțit. Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea pornită împotriva soțului său în legătură cu anularea ghotărârii AGA de la firma carea dministrează grădinița pe care soția artistului o conduce.

Astfel, din mariajul celor doi au rămas bunuri de sute de mii de euro pe cre cei doi le aveau pe firmă și care sunt disputate la partaj, în momentul respectiv.

,,Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’, se arată în hotărârea instanței, scrie wowbiz.ro.

Ambii soți sunt acționari la firma deschisă în sectorul 2 la care femeia este directoare. În bunurile suprinse se numără și un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 de euro.

Potrivit zvonurilor, Pepe ar fi încercat să o elimine pe femeie din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să acționeze în instanță și să-i deschidă un proces pe care acum l-a retras.

Însă, aceasta nue ste singura acțiune legală pe care Raluca ar fi făcut-o împotriva soțulu său. La finalul anului trecut aceasta a acuzat căa  fost agresată de cântăreț și a cerut astfel un ordin de restricție împotriva lui, lucru care ar fi fost o bilă neagră vizavi de custodia fetelor pentru care se luptă și vedeta. Însă, femeia a renunțat repede la acuzații în urma sfaturilor pe care le-a primit de la cei dragi.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie’, au spus apropiații cuplului, în urmă cu ceva timp.

Apropiații cuplului au mai susținut că Raluca Pastramă nu ar exclude și o posibilă împăcare, deși sunt foarte multe lucruri de  rezolvat între ei.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au susținut sursele citate, potrvit  impact.ro.

Ce spune Pepe despre o împăcare cu Raluca Pastramă

Pepe a declarat că nu își dorește să se împace cu Raluca Pastraă, dar discută zilnic, de dragul fetițelor pe care le au împreună. ”Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a spus Pepe.

Mai mult,  în emisiunea „La Măruță”, cântărețul a negat o posibilă împăcare cu cea care i-a fost soție timp de opt ani.

Adauga un comentariu