Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu. Cum va arăta marele eveniment

Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu. Cum va arăta marele eveniment

20 mai 2024, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pepe și Yasmine Pascu se pregătesc să facă marele pas în fața lui Dumnezeu. Cei doi se vor căsători religios pe data de 7 iunie, de ziua de naștere a fiului lor, Pepe Jr. Artistul a făcut mai multe precizări cu privire la evenimentul mult visat!

Pepe și Yasmine Pascu sunt pregătiți pentru marele eveniment din viața lor, nunta. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar în mai puțin de o lună se vor cununa religios. Evenimentul se anunță a fi unul restrâns, iar locația a fost bine aleasă pentru gusturile lor.

Pepe și Yasmine Pascu se căsătoresc pe 7 iunie

Pepe și Yasmine Pascu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și urmează să se căsătorească religios. Data aleasă est una importantă, având o semnificație specială pentru ei. Își vor uni destinele în fața lui Dumnezei pe 7 iunie, de ziua fiului lor. Cei doi sunt pregătiți să facă și acest pas, iar evenimentul se anunță a fi unul plin de surprize. Cântărețul a anunțat că va pune accentul doar pe distracție și își dorește alături de el doar oamenii cei mai apropiați.

„Se întâmplă lucruri în viața unor oameni, de obicei, așa cum merită. Ne pregătim, mai avem puțin până la nuntă. Am ales ca dată fixă ziua fiului nostru. Știți de ce ies bine petrecerile organizate de mine? Vin doar oameni care se bucură. Cel puțin, la fiecare petrecere, am mai învățat câte ceva, și acum, este vorba despre dragostea noastră și am renunțat la tot ce înseamnă obligații. Am renunțat la evenimentele la care am fost și dacă îi chem se simt cumva datori să vină și mai bine nu”, a povestit Pepe la Antena Stars.

Unde va avea loc marele eveniment

Pepe își dorește ca nunta să fie cu puțini invitați, într-un cadrul restrâns, asemenea ceremoniei de cununie civilă. Timpul pe care și-l vor dedica va fi unul de calitate și își doresc să se bucure la maxim de fiecare moment. Printre invitații de seamă se vor număra mulți artiști din breaslă, pregătiți pentru distracție. Cântărețul a mărturist că nu vrea să își facă obligații în ceea ce privește mersul la nunți, astfel că doar apropiații îi vor fi alături.
În ceea ce privește locația, va fi într-un cadrul elegant, pe marginea lacului. Totodată, restaurantul va avea și piscină și atmosfera va fi una relaxată. Conform artistului, nici mirii nu vor avea ținute sofisticate, ci vor merge pe simplitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *