Cancan ultimă oră

Pepe, detalii după divorțul de Raluca. Ce nume are aceasta în buletin

Publicat: 18 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe detalii după divorțul de Raluca. Ce nume are aceasta în buletin
Raluca Pastramă și Pepe au format un cuplu până la începutul acestui an, când au divorțat

Cum a rămas Raluca în buletin după divorțul de Pepe? În urmă cu câteva luni, Raluca Pastramă și Pepe au divorțat după opt ani de relație și doi copii. Cu toate astea, cei doi au păstrat o relație amiabilă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Însă, multă lume a fost curioasă cum a rămas Raluca în buletin după ce s-a despărțit de celebrul artist. Pepe a clarificat situația chiar în emisiunea sa online.

Cum a rămas Raluca în buletin după divorțul de Pepe? Artistul a lămurit acest aspect

Cum a rămas Raluca în buletin după divorțul de Pepe? În luna noiembrie a anului trecut, Pepe făcea un anunț surprinzător. Artistul a anunțat public că divorțează de soția sa, Raluca Pastramă, după opt ani de relație. Cu toate că au împreună două fiice minunte, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Vestea divorțului a venit ca un șoc pentru multă lume, iar acum întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de numele cu care Raluca a rămas după separarea de artist. Ei bine, chiar Pepe a lămurit acest aspect, în cadrul emisiunii sale online de pe canalul de Youtube. Acesta le-a spus internauților să fosta soție a rămas cu numele de Pascu, și nu de Pastramă, așa cum credeau toți. Totodată, acesta a dezvăluit că Raluca nu mai poartă de 8 ani numele de Pastramă.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii sale online.

După ce au semnat actele de divorț, Raluca declara că cele mici au înțeles situația și că sunt fericite și cu ea și cu Pepe.

”În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia”, a declarat vedeta.

Pepe este pregătit pentru o a treia căsătorie

Deși a eșuat de două ori în dragoste, Pepe nu și-a pierdut speranța. Artistul este pregătit pentru cel de-al treilea mariaj. Este sigur pe el și declară că încă mai crede în iubirea adevărată, dar mai ales, în căsnicie. Pepe nu se grăbește să facă pasul cel mare, ci așteaptă ca lucrurile să vină de la sine.

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe.

Adauga un comentariu