Cancan ultimă oră

Pepe, imagine emoționantă cu băiețelul său. Cu cine seamănă micuțul

Publicat: 21 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe imagine emoționantă cu băiețelul său. Cu cine seamănă micuțul
După divorțul de Raluca Pastramă (30 de ani), Pepe și-a oficializat la scurt timp noua relație, cu Yasmine Ody (26 de ani)

Pepe (43 de ani) a dezvăluit cum arată cel de-al treilea copil al său. Yasmine Ody (27 de ani) l-a născut pe cel mic în urmă cu două luni, iar bebelușul adorabil seamănă leit cu părinții săi.

Ionuț Nicolae Pascu, cunoscut de fanii săi ca Pepe, a devenit tătic pentru a treia oară pe 7 iunie. Yasmine Ody a născut un copil perfect sănătos, de 2.7 kilograme, care a luat nota maximă la naștere.

Prezetatorul TV și Yasmine Ody au dat detalii și despre numele celui mic, chiar după ce s-a născut. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a spus că cel mai indicat nume pentru băiețel va fi chiar „Pepe”.

„Vine și Pepe tare din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ‘Pepe’, nu eu?!”, a spus cântărețul.

După cum vedeta de la Antena 1 a pus o poză cu cel mic pe rețelele de socializare, se poate vedea clar cu cine seamănă cel mic. Bebelușul este leit tatăl său, dar are ochii make-up artistei.

Pepe mai are două fetițe, din căsătoria cu Raluca Pastramă. Cum se înțeleg fetele cu Pepe Jr. 

Cântărețul a fost căsătorit opt ani cu Raluca Pastramă. Cei doi au împreună două fete, pe Maria și Rosa. Ambele au rămas în grija mamei, dar își vizitează frățiorul.

Cei trei copii ai lui Pepe. Sursă foto: Instagram

Nu doar artistul și-a refăcut viața, după cum și Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta s-a căsătorit în mare secret, în luna iunie, cu Ibrahim. Cei doi au împreună o fetiță mai mică decât Pepe Jr cu doar câteva zile.

Adauga un comentariu