Prima pagină » Cancan » Pepe, pus în dificultate înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat până să aibă loc cununia religioasă? A stat cu sufletul la gură: „De patru ori mi-a trimis banii înapoi”

Pepe, pus în dificultate înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat până să aibă loc cununia religioasă? A stat cu sufletul la gură: „De patru ori mi-a trimis banii înapoi”

09 iun. 2024, 15:40,
BZI.ro, în Cancan

Prin ce a trecut Pepe înainte de nuntă? Artistul a stat cu emoții din cauza ținutei!

A fost sărbătoare mare în familia lui Pepe vineri, 7 iunie. Artistul și Yasmine, mama băiețelului său, și-au jurat iubire veșnică. S-au ocupat de organizare până la cel mai mic detaliu și au avut parte de o nuntă de vis, dar înainte de asta nu au fost scutiți de emoții, mai ales în privința ținutelor.

Pepe și Yasmine Ody au strălucit în ziua nunții

Pepe și Yasmine Ody au vrut să aibă o nuntă ca la carte, tocmai de aceea au fost foarte atenți în ceea ce privește organizarea celui mai important eveniment din viața lor.

Chiar dacă au mai trecut o dată prin emoțiile căsătoriei, atunci când au avut cununia civilă, acum situația a stat diferit, întrucât petrecerea a fost una fastuoasă, cu sute de invitați.

Mirii au întors toate privirile.

Yasmine a optat pentru o rochie simplă, elegantă, care i-a pus în evidență silueta de invidiat, pe care a schimbat-o apoi cu una la fel de spectaculoasă.

Nici Pepe nu s-a lăsat mai prejos. S-a pregătit cum se cuvine pentru ziua nunții, dar recunoaște că înainte a trecut prin câteva „peripeții” din cauza ținutei, mai exact a pantofilor:

„I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, mărturisea Pepe înainte de nuntă, pentru click.ro.

Pepe și Yasmine au făcut nunta în ziua în care fiul lor a împlinit doi ani

Pepe și soția lui nu au ales întâmplător ziua nunții, ci au vrut să fie una cu semnificație aparte.

Cei doi au decis ca marele eveniment să aibă loc odată cu aniversarea fiului lor. Cum era de așteptat, micuțul s-a bucurat de un moment special în timpul petrecerii:

„El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă”, declara Pepe înainte de nuntă, în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *