Prima pagină » Cancan » Pepe susține că fosta soție l-a înșelat de mai multe ori. Cu cine i-ar fi pus coarne Raluca Pastramă

Pepe susține că fosta soție l-a înșelat de mai multe ori. Cu cine i-ar fi pus coarne Raluca Pastramă

25 apr. 2024, 14:46,
BZI.ro, în Cancan

Pepe rupe tăcerea la trei ani de la divorț și susține că fosta soție l-a înșelat și nu ar fi fost vorba doar de o singură persoană. Mai mult, artistul susține că unul dintre cei care i-au pus coarne îi era prieten. Totodată, Pepe spune că are o relație bună cu Ibrahim Ibru, actualul viitor fost soț al Ralucăi Pastramă.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în februarie 2021, după 10 ani de relație. La acea vreme, prezentatorul „Te Cunosc de Undeva!” spunea că nu și-ar fi dorit să divorțeze. Timpul a trecut, ambii și-au refăcut viețile, însă lucrurile nu sunt roz pentru Raluca Pastramă, care urmează să se despartă și de cel de-al doilea soț, potrivit Unica.ro.

Pepe susține că fosta soție l-a înșelat de mai multe ori

La un an de la divorț, Pepe s-a căsătorit cu actuala soție, make-up artista Yasmine Ody. Cuplul are împreună un băiețel, Pepe Jr., în vârstă de aproape 2 ani. Din căsnicia cu Raluca Pastramă, Pepe mai are două fete, Maria și Rosa Alexandra, care locuiesc cu el și Yasmine.

La rândul ei, Raluca Pastramă mai are o fetiță, Maryam, alături de Ibrahim Ibru, al doilea soț. Raluca și Ibrahim s-au căsătorit în iunie 2022 și s-au despărțit la începutul anului 2023. Au rămas în relații bune, însă, de dragul fetiței lor.

În ceea ce privește mariajul trecut, Pepe susține că a fost dezamăgit că amantul Ralucăi era chiar unul dintre prietenii lui. Mai mult decât atât, artistul crede că nu a fost vorba de un singur bărbat.

„Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga «nașule», venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă”, a mai spus Pepe.

Care a fosat cauza despărțirii dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru nu s-a pronunțat încă. După ce a aflat din presă că Raluca și Ibrahim s-au despărțit, Pepe s-a întâlnit cu bărbatul.

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta.

Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!”, a mai spus Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *