Bursa Barfelor

Pepenașii de la locală s-au dat cap în cap

Publicat: 20 mai 2022

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară despre întâmplare de pe la puliția locală. Bre, s-a dat zvon prin mai tot orașul că doi gabori locali au fost caftiți de un individ după ce i-au cerut actele. Ciudat este că pe net a apărut un filmuleț în care individul respectiv era bătut. Lucrurile au stat simplu. Polițiștii au vrut să-l imobilizeze pe bărbat în zona primăverii pentru că sperau la vreo primă. Mai mult decât atât, pepenașii de la locală, spunem așa pentru că pe unii dintre gabori mai bine îi sari decât să-i ocolești nu au mai imobilizat pe nimeni niciodată și s-au dat cap în cap pe acolo de le-a dat borșul. Acum fac panaramă că poate primesc vreun ban de pe la bărbatul bătut…

 
Comentarii
  • Mai mult au luat decât au dat, dar na, pot să ceară ambele părți daune civile, iar la urmă se plătește diferența :)))

  • Haideți sa o luam logic. Cine a încălcat legea de a condus la constatarea politiei locale? Cine a lovit fără nici un motiv? De ce a lovit polițistul local? Care ar fi trebuit sa fie reacția polițiștilor locali??? Poate trebuiau sa se pună în genunchi și sa își ceara scuze, iertare. Cat despre comportamentul de golanii a individului, poate sa fie el și doctor honoris cauza! Comportamentul lui a fost de gunoi! Intr-o alta tara dacă lovea asa politistul din stradă, dacă nu cumva era și împușcat! Dute tu gunoiule în Anglia și lovește polițistul din stradă care e considerat,,omul reginei,, , sau dute în Italia și lovește asa din senin un polițist local, să vezi ce îți fac ăia. La noi de asta sunt pline străzile de tot felul de infractori și gunoaie pentru că imediat li se suflă în fund și sunt victimizati!

  • Pt Realitatea: se vede că ești un analfabet de la Poliția Locală. „Dute” se scrie du-te. Du vine de la verbule a duce.

  • Găleată a comis-o din nou. Un bou mai mare ca asta nu găsești. Oamenii lui Zamfirescu neinstruti, plini de său și figuri. Dacă erau pregătiți tactic și fizic nu era mare filozofie sa incatusezi un prostan.

  • Fanel să scoată filmul porno cu cel aflat în arest pe 3 mai , cu futaiul in cur posta de la sediu, miliția locală cu pensionarii speciali securiști se respecta că altfel va ft in cur

Adauga un comentariu