National

Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian. 15 membri ai ambelor clanuri, duşi la audieri

Publicat: 12 aug. 2020
Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian. 15 membri ai ambelor clanuri, duşi la audieri
Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian

Miercuri, 12 august 2020, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au efectuat mai multe percheziții în dosarul uciderii lui Emi Pian. Nu mai puțin de 15 membri ai ambelor clanuri vor fi duși la audieri, potrivit unor surse din anchetă. Audierea celor 15 persoane ar putea să nu aibă legătură cu uciderea interlopului, ci cu un alt dosar în care se fac descinderi.

15 membri ai clanurilor Rinu și Duduianu vor fi duși la audieri

În acest moment, poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează descinderi de amploare. Forțele de ordine au de percheziționat nu mai puțin de 45 de domicilii.

Operațiunile se desfăşoară în Capitală şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mureş şi Teleorman, în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a transmis, miercuri, 12 august 2020, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

„În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, declară Parchetul Capitalei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai mulți membri în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort. Zilele trecute, moartea fulgerătoare a cunoscutului lider al clanului Duduianu a şocat întreaga Românie. Însă puţini ştiu că familia Duduianu a fost lovită de o altă tragedie fix în aceeaşi zi. Este vorba despre vărul lui Emi Pian, Făgăraş, care a fost găsit mort la câteva ore de la moartea liderului Duduienilor.

Săptămâna trecută, reglarea de conturi dintre interlopii bucureşteni şoca opinia publică. Moartea lui Emi Pian a făcut vâlvă în lumea interlopă şi nu numai. La doar câteva ore de la moartea lui Emi, Făgăraş, un verişor al interlopului, a decedat. Potrivit surselor, bărbatul avea probleme cardiace şi acuză stări de rău din cauza caniculei, iar vestea morţii i-ar fi provocat un infarct.

Un membru al familie Duduianu avea să dezvăluie că pe lângă liderul clanului, familia a fost lovită de o altă tragedie, respectiv moartea verişorului Făgăraş.

„Şi Făgăraş, la fel ca Pian Senior, nu a putut suporta tristă veste şi a făcut un infarct. Ţinea foarte mult la Emi. Avea probleme mai vechi, da, şi căldura îi făcea foarte rău”, ne-a declarat un membru al familiei Duduianu.

Adauga un comentariu