Eveniment-Social

Performanța și Excelența în Educație, premiate de Inspectoratul Școlar Județean Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 30 nov. 2019

Inspectoratul Școlar Județean Iași i-a premiat pe elevii olimpici și pe profesorii lor. Este vorba de cinci sute de tineri care au fost laureați.

„E un moment pe măsura valorii lor, a elevilor cu performanțe înalte, dar și a mentorilor acestora, profesori de vocație. Astfel, arătăm comunității noastre că avem elevi pasionați și profesori dedicați care aduc la Iași, an de an, rezultate spectaculoase la olimpiadele naționale și internaționale. Efortul și rezultatele lor trebuie să fie cunoscute și apreciate, motiv pentru care le dedicăm anual această Gală a Excelenței”, a transmis prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector școlar general

Inspectoratul Școlar Județean Iași i-a premiat pe elevii olimpici și pe profesorii lor. Este vorba de cinci sute de tineri care au fost laureați.

„E un eveniment pe măsura valorii lor, a elevilor cu performanțe înalte, dar și a mentorilor acestora, profesori de vocație. Astfel, arătăm comunității noastre că avem elevi pasionați și profesori dedicați care aduc la Iași, an de an, rezultate spectaculoase la olimpiadele naționale și internaționale. Efortul și rezultatele lor trebuie să fie cunoscute și apreciate, motiv pentru care le dedicăm anual această Gală a Excelenței. Premiile sunt oferite de către Inspectoratul Școlar cu susținerea Primăriei Municipiului Iași și a Consiliului Județean Iași. Contribuția lor la eveniment este semnificativă la fiecare ediție, motiv pentru care le mulțumesc public pentru susținerea pe care o arată învățământului ieșean și cu această ocazie, dar și în alte numeroase contexte. Încă o dată, îi felicit pe tinerii performeri și pe dascălii lor și îi asigur de toată susținerea noastră”, a transmis inspectorul general.

Peste 500 de olimpici ieșeni și profesori premiați

Ceremonia în cadrul căreia au fost premiați peste 500 de olimpici ieșeni și profesorii acestora este cel mai important eveniment organizat anual de Inspectoratul Școlar Județean Iași. Gala a fost momentul privilegiat al recunoașterii meritelor, al sensibilizării comunității față de reușitele tinerilor ieșeni. Evenimentul a avut loc în Atrium Palas. Au contribuit la atmosfera de sărbătoare orchestra simfonică a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, precum și Ansamblul de percuție „Juvenartis” al aceluiași colegiu. Cu această ocazie a fost vernisată și expoziția „Lumea tentației artistice – mimesis și catharsis” unde pot fi admirate lucrări ale elevilor. Momentul culminant al Galei a fost, fără îndoială, cel al decernării titlului Elevul Anului. Această distincție a fost acordată elevului care s-a remarcat în cursul anilor școlari încheiați prin cel mai bogat palmares de premii și distincții obținute cu precădere la nivel internațional. Laureată a fost Mălina Constantinescu, clasa a XII-a la Colegiul Național Iași.loading...

Adauga un comentariu