Actualitate

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro O să am cinema amfiteatru și piscină
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro. Patronul de la Taverna Racilor este foarte mândru de noua achiziție. Omul de afaceri a plătit o mică avere, pentru aproximativ 1.500 de metri pătrați, suprafață pentru care are multe planuri.

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro

Pescobar s-a lăudat, într-o postare pe TikTok, că și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro. Paul Nicolau a prezentat apartamentul, încă în construcție, și a vorbit despre planurile sale, care includ o sală de cinema, o sală de fitness și multe altele, și se așteaptă ca amenajarea să ajungă la „milionul” de euro.

Omul de afaceri a făcut turul reședinței care va fi gata în doar câteva luni.

„Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cum făcut acum cu ăia 10.000 de euro. Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului). A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion“, a spus în video-ul de pe TikTok patronul de la Taverna Racilor.

Pescobar a menționat că va avea un cinema, bar, sală de sport și piscină.

„Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema. Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri. Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel. Deja e o piscină aici, dar asta e eșec, vreau să o dau jos. Piscina va fi toată asta, de acolo până acolo. Nu există piscină așa mare în România. Nu mai contează (n.r.- costul piscinei)“, a adăugat omul de afaceri.

Dumitru Dragomir: „A zis că face ultimul răcnet din lume!“

Patronul de la Taverna Racilor a adăugat că vrea să-și facă jacuzzi, zonă pentru masaj, grătar și bar.

„Acolo în colț jacuzzi, aici sus o să fie saună, zonă pentru masaj, grătar, bar. În septembrie (n.r.- va fi gata apartamentul). Eu îl fac și o să-l pun la vânzare, ca cel mai scump apartament, eu mă bucur că nu cred că o să găsesc imediat să-l cumpere cineva.”, a povestit Pescobar, într-un video postat pe TikTok.

Și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a dat detalii despre apartament.

„Pe mine m-a costat 500-600 000 să îl fac. Dacă eu îi puneam coloanele lui Pescobar… A dat jos piscina pe care am pus-o eu. Eu am pus piscină de la cineva din Bistrița. E vestit în Europa. El a zis că face ultimul răcnet din lume. Face piscină care se deschide singură, se închide singură… Oricum, e totul făcut, încălzire în pardoseală, luminile, scările”, a menționat Dumitru Dragomir, după ce Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro.

Comentarii
Adauga un comentariu