Cancan

Pescobar va fi tată pentru a doua oară? Cine este tânăra misterioasă pe care a lăsat-o însărcinată

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pescobar va fi tată pentru a doua oară Cine este tânăra misterioasă pe care a lăsat-o însărcinată
De curând, au apărut zvonuri cum că Pescobar va fi tată pentru a doua oară

Pescobar urmează să devină tată pentru a doua oară, deoarece o tânăra misterioasă afirmă că este însărcinată cu el.  Proprietarul celor mai controversate restaurante din țară a primit o veste importantă la începutul acestui an.

Potrivit informațiilor dezvăluite de DNAmedia, se pare că Pescobar urmează să devină tată din nou.

Pescobar va fi tată pentru a doua oară?

Chiar dacă toată lumea credea că proprietarul din nordul Capitalei are o relație cu Larisa, angajata sa, cu care a fost mereu foarte apropiat, adevărul este altul și acum iese la iveală, mai ales că este implicat și un copil. După despărțirea dintr-o relație anterioară, din care a rezultat o fetiță, acum Paul Nicolau pare să aibă o relație cu o femeie blondă și misterioasă, deoarece până acum a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Și asta pentru că Pescobar a preferat să-și păstreze viața personală cât mai discretă, dar acum totul a ieșit la iveală, iar într-o astfel de situație, afaceristul ar fi reacționat. Confruntat cu tânăra care susține că va deveni tatăl copilului ei în câteva luni, în imaginile care au devenit virale, Pescobar nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

Cu toate acestea, Paul Nicolau nu pare să fie complet încrezător în afirmațiile Gianinei. De aceea, el dorește să afle cu siguranță dacă el este sau nu tată copilul din pantecul femeii blonde. Motiv pentru care se spune că i-ar fi cerut partenerei sale să facă un test ADN pentru a elimina orice îndoială, conform sursei citate.

În schimbul unei sume considerabile, Paul Nicolau i-ar fi făcut o promisiune iubitei sale însărcinate că, în cazul în care se dovedește că bebelușul din burtica ei este și al lui, îi va cumpăra un apartament de lux în care ea și copilul să poată trăi confortabil.

Este încă incert dacă Pescobar va deveni tată pentru a doua oară și dacă va asuma rolul de părinte, așa cum face cu primul său copil. Până în prezent, omul de afaceri nu a făcut nicio declarație în acest sens.

Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, deschide Taverna Racilor la Iași. Recent, omul de afaceri a fost în orașul din Moldova pentru a găsi locația potrivită unde va fi amenajat noul restaurant. Este primul român care a început acest tip de afacere, cu raci, în urmă cu 10 ani. Deține restaurante în București, Cluj și Timișoara

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, deschide Taverna Racilor la Iași anul viitor. Omul de afaceri a anunțat pe pagina de TikTok că va inaugura o nouă locație și în Moldova, respectiv la Iași, pe 1 aprilie 2024.

De curând, au apărut zvonuri cum că Pescobar va fi tată pentru a doua oară. Până în prezent, omul de afaceri nu a făcut nicio declarație în acest sens.

Adauga un comentariu