Cancan

Peter Marschall a murit la doar 47 de ani. Producătorul a pierdut lupta cu cancerul

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Peter Marschall a murit la doar 47 de ani. Producătorul a pierdut lupta cu cancerul
Peter Marschall a murit

Peter Marschall, fondatorul Paprikă Studios, a murit la vârsta de 47 de ani. Cunoscutul producător a pierdut lupta cu cancerul. Marschall a reuşit să aducă prin compania sa multe proiecte de televiziune pe piaţa din România.

Cumplita veste a fost făcută publică pe pagina Paprikă Studios, unde foștii colegi au pus ieri un mesaj:

„După o lungă luptă împotriva bolii, prietenul și colegul nostru, Peter Marschall, un bărbat care nu numai că a visat, dar și-a îndeplinit și visele, fondatorul Paprikă Studios a murit în această dimineață(luni, 10 august n. red)”, scrie printre altele în postare.

Trecerea sa în neființă a fost anunțată pe pagina Paprikă Studios, unde foștii colegi au pus ieri un mesaj:

Peter Marschall a murit. Reacția lui Dan Negru

Dispariţia lui Peter Marschall l-a întristat şi pe celebrul realizator TV Dan Negru. Prezentatorul îl numește pe acesta „unul dintre pionierii industriei TV de la noi”.

Vedeta Antenei 1 face și o scurtă trecere în revistă a proiectelor de televiziune la care Peter Marschall a contribuit. Printre acestea se numără și Te pui cu blondele, emisiunea lui Negru, dar și câteva proiecte de la Prima TV: Schimb de mame, Cireașa de pe tort sau Mondenii.

Iată mesajul acestuia

„A murit Peter Marschall, unul dintre pionierii industriei tv de la noi.
Am construit împreună cu compania lui, „Paprikă Entertainment” , showul ” Te pui cu Blondele”, cel mai longeviv game-quizz de prime-time din istoria televiziunii din România și printre cele mai profitabile-financiar show-uri tv difuzate vreodată în România.
„Schimb de mame”, „Cireașa de pe tort”, „Mondenii”, „Rătăciți în Panama” sunt câteva formate pe care le-a adus în România dar Peter a construit televiziune în multe alte țări europene, Ungaria, Germania, Cehia, Bulgaria.
Avea 47 de ani…
Și 5 copii…”

Andreea Marin revine în televiziune?

Andreea Marin este unul dintre numele importante din televiziunea din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a moderat emisiuni care s-au bucurat de mare succes. Cea mai cunoscută dintre acestea a fost „Surprize, surprize”, care a fost difuzată la Televiziunea Națională.

De curând, vedetă a vorbit despre revenirea în televiziune în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. Aceasta a afirmat că, de fapt, nu a plecat niciodată din televiziune. Și aceasta pentru că proiectele ei atrag mereu atenția mass-media. Iar în acest fel, ea este mereu prezentă pe micile ecrane.

„Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat”, a mărturisit Andreea Marin.

Adauga un comentariu