Cancan

Petre Roman, replică acidă pentru Oana Roman. De ce nu mai vrea omul politic să audă de fiica lui

Publicat: 18 oct. 2021
Oana Roman si Petre Roman in tinerete
Oana Roman si Petre Roman au avut mereu o relatie tensionata

Petre Roman și fiica acestuia, Oana Roman, au în ultimii ani o relație tensionată, iar ultima replică acidă a fostului premier pentru fiica sa a declanșat un întreg scandal între cei doi. Totul a izbucnit după ce Oana Roman a vorbit deschis despre cum a fost educată de tatăl ei și despre bătăile primite în copilărie.

În schimb, omul politic nu mai vrea să audă de fiica lui, declarând că nu o va ierta niciodată.

Relația dintre Petre Roman și fiica acestuia a fost mereu tensionată

Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că relația cu tatăl ei a fost una tensionată încă din copilărie. Preocupat de cariera politică, Petre Roman și-ar fi neglijat îndatoririle de părinte, fapt care a declanșat fiicei sale o cruntă depresie.

Într-un interviu, Oana Roman vorbește sincer despre copilăria sa și despre ceea ce a marcat-o:

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.”

„El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine.”

Tensiunile dintre Petre Roman și Oana Roman sunt departe de a se încheia. Ultimul scandal a izbucnit după ce Oana Roman a povestit cum era bătută de omul politic și cât de mult a suferit în copilărie. De această dată, replicile dintre cei doi au fost extrem de dure și violente.

Petre Roman, replică acidă pentru Oana Roman

Petre Roman a fost extrem de supărat după declarațiile fiicei sale și a susținut că nu o va ierta niciodată. Mai mult decât atât, omul politic a precizat faptul că nu dorește să mai aibă vreo relație cu Oana Roman sau cu nepoata sa.

Un apropiat al omului politic a declarat:

„El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, mașină cu șofer.”

Politicianul nu a dorit să mai facă și alte declarații despre acuzațiile aduse de fiica sa, acesta fiind extrem de supărat:

„Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentarii pe acest subiect.” a precizat Petre Roman.

De ce nu mai vrea omul politic să audă de fiica lui

Scandalul dintre Petre Roman și Oana Roman a izbucnit după ce aceasta a povestit că ar fi avut o copilărie traumatizantă alături de tatăl ei, care o bătea frecvent.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă… Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a declarat Oana Roman.

Vizibil deranjat de aceste declarații, Petre Roman a declarat că nu mai vrea să audă de fiica lui, negând totodată acuzațiile primite. Fostul prim-ministru al României consideră că i-a oferit fiicei sale o educație bună și și-a îndeplinit obligațiile de tată.

Petre Roman și fiica acestuia, Oana Roman, au avut în ultimul timp replici dure unul la adresa celuilalt. Ultimul conflict dintre cei doi a atins însă cote maxime, omul politic declarând că nu mai vrea să audă de fiica lui, pe care nu o va ierta niciodată.

La rândul ei, Oana Roman a menționat că nu mai este fiica lui Petre Roman și că nu mai dorește să știe de tatăl ei. În ultimii ani, viața acesteia a fost extrem de agitată. După divorțul de Marius Elisei și problemele de sănătate, Oana Roman a decis să își schimbe modul de viață și a reușit să slăbească 20 de kilograme. Cu toate acestea, problemele din viața artistei nu se opresc, însă aceasta reușește ca de fiecare dată să se mobilizeze și să depășească orice dificultate.

Adauga un comentariu