Cancan

Petre Roman și-a spus părerea despre Mioara Roman. Ce calități are mama Oanei Roman, în viziunea fostului  prim-ministru

Publicat: 15 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petre Roman și-a spus părerea despre Mioara Roman. Ce calități are mama Oanei Roman în viziunea fostului  prim-ministru
Petre Roman a vorbit recent despre Mioara Roman și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții

Petre Roman a discutat despre Mioara Roman și despre atribuțiile pe care aceasta le deține, precum și despre percepția asupra ei în această activitate. Fostul prim-ministru a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de soția sa,  dar și despre calitățile pe care le are aceasta.

Petre Roman și-a spus părerea despre Mioara Roman

Petre Roman a discutat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre calitățile soției sale și despre ceea ce a apreciat și apreciază în continuare la ea, chiar dacă nu mai sunt împreună. Au decis să urmeze drumuri separate, dar acest lucru nu il va determina niciodată să vorbească negativ despre ea sau să nu evidențieze calitățile și lucrurile bune pe care le-a putut realiza.

„Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și feminine. Am fost împreună și la bine și la rău până când n-am mai fost împreună.

Altă explicație nu a mai fost necesară, deoarece toată lumea înțelege foarte bine cum  e viața. De la un moment în colo nu a mai fost așa. Asta însă nu reduce cu nimic ceea ce cred despre ea, despre calitățile ei. E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă.”, a povestit Petre Roman.

Petre Roman a admis că fosta sa soție este o femeie remarcabilă și nu are nimic de reproșat, dar modul în care era alături de el nu mai corespundea așteptărilor sale. Cu toate acestea, el nu o va critica niciodată și o va respecta întotdeauna.

„Modul ei de a fi alături de mine nu mai era același pe care eu îl simțeam, dar de la mine să auziți ceva nepotrivit sau cât de cât negativ la adresa ei.  Am primit trei cereri în căsătorie  din străinătate. Așa ca să ne amuzăm un pic.

Aveam și copii și eram căsătorit.”, a spus Petre Roman.

Cum este căsnicia lui Petre Roman în prezent

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au demonstrat tuturor celor care nu au crezut în povestea lor de dragoste că sunt făcuți unul pentru altul. În cei peste 17 ani de când sunt împreună n-au făcut decât să se bucure din plin de povestea lor cu momente frumoase, dar și clipe încărcate de durere, așa cum a fost moartea părinților Silviei Chifiriuc.

De-a lungul relației lor, foarte rar au acordat interviuri și la fel de rar au apărut în emisiuni de televiziune. Recent, însă, au făcut o excepție și au acordat împreună un interviu la Antena Stars, în care au vorbit despre cum decurge viața lor.

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață”, a spus Silvia Chifiriuc.

Petre Roman a vorbit recent despre Mioara Roman și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

Adauga un comentariu