Titlurile zilei

Petrecere de revelion înecată în sânge, la Iași, după o bătaie soră cu moartea! Un tânăr a fost arestat după ce a schingiuit doi bărbați – EXCLUSIV

Publicat: 04 ian. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Petrecere de revelion înecată în sânge la Iași după o bătaie soră cu moartea Un tânăr a fost arestat după ce a schingiuit doi bărbați - EXCLUSIV
Un tânăr a fost arestat preventive după ce a atacat doi bărbați în noaptea de revelion

Un tânăr din Iași a fost arestat după ce a fost implicat într-o bătaie în noaptea de revelion. Pe fir au intrat polițiștii, iar judecătorii au decis ca individul să stea 30 de zile după gratii. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei după gratii

Un tânăr de 26 de ani, din Iași, a intrat cum nu se poate mai prost în noul an. După ce a petrecut câteva ore în noaptea de revelion, s-a gândit că un scandal merge ca uns. Nu a stat prea mult pe gânduri, iar după un schimb de replici s-a apucat de lovit în stânga și în dreapta. Nu s-a oprit până când doi bărbați au căzut secerați la pământ, într-o baltă de sânge. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutorul. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, iar cei doi bărbați au fost transportați la spital. Pe fir au intrat polițiștii care au deschis un dosar penal și l-au ridicat pe Ionuț Cîrjobanu.

Bătaie în noaptea de revelion la Iași

Polițiștii l-au reținut pe individ.

„În dimineața zilei de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 03:40, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că atât el, cât și un alt bărbat au fost victimele unei agresiuni. Din cercetările efectuate a rezultat că între persoanele mai sus menționate și alte trei persoane s-ar fi iscat un conflict în urma căruia apelantul și celălalt bărbat au fost loviți și, ulterior, transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate în incident au fost identificate, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost arestat pentru 30 de zile pentru tentative la omor

Ulterior, individul a ajuns în fața judecătorilor, care au decis ca următoarele 30 de zile să stea în spatele gratiilor.

„Ia faţă de inculpatul Cîrjobanu Ionuţ, cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 1/P/2024, sub acuzația săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat prev. şi ped. de art. 32 alin.1 Cod penal raportat la art.188-189 alin.1 lit.f şi alin 2 Cod penal (persoane vătămate Ciulin Costel-Valter şi Negru Ştefăniţă-Aurel), măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.01.2024 până la data de 31.01.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Dacă se va dovedi că este vinovat, individul riscă să stea ani grei după gratii. Cert este că, după bătaia din noaptea de revelion de la Iași, doi bărbați au trecut milimetric pe lângă moarte.

Comentarii
Adauga un comentariu