Titlurile zilei

Petrecerile de la „Zaria Club” înnebunesc comunitatea din Miroslava! Bucătăreasa Elena Pădurariu sfidează autoritățile. Dosar penal pe numele Primăriei – FOTO/VIDEO

Publicat: 06 iun. 2022
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Petrecerile de la Zaria Club înnebunesc comunitatea din Miroslava Bucătăreasa Elena Pădurariu sfidează autoritățile. Dosar penal pe numele Primăriei  FOTOVIDEO
Locuitorii din apropierea lacului Ezăreni nu mai rezistă și vor să desființeze localul ”Zaria Club”

Elena Pădurariu, patroana de la „Zaria Club”, a devenit inamicul numărul 1 pentru locuitorii din satul Valea Adâncă, din comuna Miroslava. Petrecerile se țin lanț, iar, din cauza muzicii, nimeni nu mai poate dormi

De mai bine de un an, locuitorii din satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, județul Iași nu mai au liniște noaptea. Asta, din cauza petrecerilor organizate la „Zaria Club”, local deținut de Elena Pădurariu, fostă concurentă la emisiunea „Master Chef”. În fiecare săptămână, de joi până vineri, petrecerile se țin lanț până spre orele dimineții. Nu mai  puțin de 25 de familii nu mai pot închide un ochi noaptea din cauza muzicii și a zgomotului. Pentru că localul nu are autorizație de funcționare, familiile menționate au semnat o petiție comună pe care au depus-o la Primăria Miroslava, dar nu s-a luat vreo măsură. În consecință, va fi demarată o acțiune prin care se încearcă tragerea la răspundere a Primăriei.

„S-a discutat cu un avocat, iar cele 25 de familii vor face o plângere penală îndreptată împotriva Primăriei. Nu se mai poate așa ceva, ei nu au autorizație de funcționare, iar Primăria nu reacționează. Cineva îi protejează. Sunt 15 reclamații, cei de la 112 s-au săturat. Aseară (pe 4 iunie 2022 – n.r.) au fost 3 petreceri ce au ținut până spre ora 2.00. Tot Poliția a venit și a închis petrecerea. Doamna Pădurariu le-a trimis mesaje vecinilor că se va muta de acolo, dar, mai întâi, să acopere costurile”, a precizat unul dintre vecinii afectați de petrecerile de la „Zaria Club”.

Elena Pădurariu a contestat amenzile date de polițiști, fiind deschise mai multe procese la Judecătoria Iași. Contestațiile sunt înregistrate pe societatea Pyma Nautic SRL, unde Elena Pădurariu este administrator. Și Restaurantul „Boho” a fost închis pentru că nu avea autorizație de funcționare.

Petrecerile de la „Zaria Club” sunt organizate cu angajați „la negru”

La un moment dat, și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au verificat modul în care funcționează localul situat pe malul lacului Ezăreni. Au aplicat o amendă pentru cazurile de muncă nedeclarată. Și în acest caz, procesul-verbal a fost contestat în instanță. Reprezentanții Primăriei Miroslava nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere.

În august 2021, viceprimarul Mihăiță Lisoschi a declarat pentru BZI că activitatea localului va fi sistată, dar a trecut aproape un an și nu s-a întâmplat nimic. Viceprimarul a declarat și că a programat o întâlnire cu Elena Pădurariu, dar nu s-a mai luat vreo măsură. La un moment dat, și activitatea de la Clubul „Fratelli” a fost suspendată.

„Zaria Club” înregistrează tot mai multe încasări

Conform ultimelor date financiare, Pyma Nautic SRL a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 819.776 de lei, cea mai mare de la data înființării. Încasările au crescut tocmai din momentul în care Elena Pădurariu a început să organizeze petrecerile. Deși cifra de afaceri a crescut, afacerista a declarat pe anul 2021 un profit de doar 80.090 de lei, adică 16.000 de euro. Se adaugă și datorii de 140.431 de lei. În firmă au fost declarați 5 angajați.

Nici Elena Pădurariu nu a putut fi contactată pentru a comenta demersurile vecinilor. Petrecerile de la „Zaria Club” înnebunesc comunitatea din Miroslava, dar vecinii din proximitatea localului nu se lasă până când nu scapă de disconfortul creat.

Comentarii
  • Autoritățile nu fac nimic căi la Miroslava sau la Iași, aceiași problemă o au toți cei care au case lîngă restaurante, multe sau chiar marea lor majoritate nu au autorizație de funcționare și nu se întîmplă nimic.

  • In fiecare weekend, uneori si in cursul saptamanii se aude muzica la o intensitate foarte mare, focuri de artificii, jocuri de lumini, de parca nu ar locui nimeni in zona.

  • Este plin Iasiul de bodegi care tulbura linistea celor cu care se invecineaza. Autoritati si primarii? Doar din 4 in 4 ani…Spelunci tot inainte.

  • Ajungem sa suspinam dupa vremurile trecute de acum 100 de ani cind asa ceva se rezolva pe loc si urgent cu furci si topoare iar locul era curatat prin foc

  • Dar o ancheta pe tema angajărilor pe pile, chiar a rudelor apropiate, de către fosta directoare de la Spitalul de Boli Infecțioase când faceți? Sau numele doamnei DOBROVĂȚ Simona o fi doar o coincidenta? Bine, și legăturile de rudenie sunt simple coincidente…

  • Eu stau langa restaurant, abia se aude ceva.

    Nu ma deranjeaza si mi se pare exagerat sa-ti doresti sa nu se auda aproape nimic.

    Suntem intr-o societate, trebuie sa-l acceptam si pe celalalt de langa noi, asta e jobul lui, din asta traieste si pune pe masa o paine.

    Dar va zic sincer, abia se aude si daca inchizi geamurile la casa nu se mai aude nimic, absolut nimic.

  • Curva aia trebuia scoasă de mult timp de acolo,nu vrea…”Arde,uite cum arde!!!”…și gata,se termina cu butca aia penală!!!!

  • Si eu locuiesc in zona si totul e ok, sunt exagerari nesimtite doar pentru a demola afacerea omului… degeaba.
    Nu se aude, nu deranjeaza, poate putin daca iesi in curte dar in casa e ok… va zic, locuiesc de 10 ani in zona… totul e in regula.

    Rautatea umana nu are limite, nesimtirea si hate-ul in Romania sunt la cote uriase, maxime.

    Consider ca este un abuz impotriva femeii, daca era un interlop pe steroizi, 1.90, bine facut, tatuat tot sigur nu mai comenta nimeni asa fiind o femeie oamenii se unesc si ataca.

    Ca pe evul mediu… la fel.

    Natia asta… romana, e foarte foarte rea si exploatatoare si frauduloasa, numai cu fraude si smecherii umbla toti.

    Imi pare rau sa o zic, am locuit 5 ani in america sua, nu se compara societatea, aici oamenilor le place sa stea in saracie, in rautate.. nu evolueaza deloc….

    Lasati omul in pace sa-si castige o paine….

    E asa rea lumea in ziua de azi……………………………………..

    Daca ajungi pe strada, boschetar toti te ignora, nu-ti da nimeni 2 bani, am fost acolo, acum sunt multi-miliardar (in lei vechi nu euro sau lei noi stati linistiti) si am 3 afaceri proprii, multa munca, multe nopti nedormite si am indurat multa rautate mai ales aici in Romania

    Romanii sunt foarte foarte foarte foarte foarte rai si invidiosi si turnatori

  • Vaai, duamna Dobrovăț, sau Adina, dar ce urat vorbiți cu vecinii dumneavoastra!!! Auzi, “javră ordinară”…
    Mătușa dumneavoastra trebuie sa fie mândra ce rudă educată a angajat (pe merit, desigur, nu pe nepotism) la spital…

    Și ce pseudonim ați ales pentru celălalt comentariu… “Ombun”… 😂😂😂

  • Luxul de a sta langa lac, vine și cu anumite compromisuri. Din cate știu era restaurant acolo de foarte mult timp.
    Dar dacă tot va țineți de anchete: poate ne spune cineva și nouă cum poate Primăria Miroslava să aprobe un proiect de 48 de blocuri in Valea Adanca, in ideea in care la 07.00 faci o oră până în Podul Ros?

  • Luxul de a sta langa lac, vine și cu anumite compromisuri. Din cate știu era restaurant acolo de foarte mult timp.
    Dar dacă tot va țineți de anchete: poate ne spune cineva și nouă cum poate Primăria noastră să aprobe un proiect gigant de locuințe colective in Valea Adanca, mai mare decât Cartierul Visoianu, in ideea in care dimineața, in timpul săptămânii, mori in trafic?

  • so lingeti in chizda pe crasmarita tarani cocliti care vati luat bordei pe malu garlei cu pretentii de vila care mergeti cu gipanu pe hudita si aveti veceu langa poarta si va spalati cu apa la pet de la lidl

  • Acolo nu era restaurant încă dinainte de revoluție? Toate casele alea au apărut de vreo 15-20 de ani încoace.
    Mai erau unii prin Bucuresti care și-au făcut case langa Aeroportul Băneasa, după care și-au dat seama ca nu le place gălăgia făcută de avioane și au cerut sa închidă aeroportul.
    Așa se întâmpla când ești idiot di nu te gandesti insinte de a te muta, nu după

Adauga un comentariu