Cancan ultimă oră

Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Publicat: 16 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petrică Cercel a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus
Petrică Cârcel s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital

Petrică Cercel a decedat! Vestea că manelistul a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului, cât și pentru fanii acestuia. Este din nou doliu în showbizul autohton după ce Petrică Cercel a murit.

Anunțul a venit la scurt timp după ce familia acestuia a anunțat că artistul se afla internat în stare gravă la spital, în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Petrică Cercel a murit. Care este cauza decesului

Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață.

„Dumnezeu să îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”, este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de Facebook.

Petrică Cercel se afla în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID-19”

Din primele informații se pare că Petrică Cârcel s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.

Inițial, cântărețul nu a vrut să meargă, dar la scurt timp a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească pentru că se simțea rău. 

Apropiații și colegii de breaslă s-au rugat pentru sănătatea lui, iar unii dintre ei au postat pe rețelele de socializare mesaje în care îi roagă pe internauți să fie alături sufletește de Petrică Cercel.

Bogdan de la Ploiești a postat în urmă cu câteva zile un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care face apel la umanitatea internauților.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a scris Bogdan de la Ploiești.

Petrică Cercel a fost internat la Terapie Intensivă din cauza virusului Covid-19

Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său este internat la Terapie Intensivă. Deși când a ajuns la spital starea lui de sănătate era bună, după câteva zile starea i s-a agravat.

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine.

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, a spus Ionuț Cercel, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Adauga un comentariu