Mozaic muzical

Petrică Mâțu Stoian a primit un “semn” la filmările pentru Revelion. Ar fi putut fi salvat artistul?

Publicat: 13 ian. 2022
Petrica Matu Stoian la o petrecere
Petrica Matu Stoian a trecut printr-un episod cel putin ciudat atunci cand a filmat pentru seara de Revelion

La filmările pentru Revelion, Petrică Mâțu Stoian a trecut printr-un eveniment pe care mulți l-au considerat a fi un semn. Întreaga țară a fost surprinsă de vestea că celebrul interpret a murit. Solistul de muzică populară s-a stins din viață la puțin timp după ce a participat la filmările pentru show-ul pregătit pentru seara dintre ani.

De curând, au ieșit la iveală o serie de detalii dureroase, dar și un eveniment uluitor ce a avut loc în timpul filmărilor.

Ce semn a primit Petrică Mâțu Stoian la filmările pentru Revelion

În timpul filmărilor pentru seara de Revelion, Petrică Mâțu Stoian a avut parte de o situație care l-a luat chiar și pe el prin surprindere. Celebrului interpret a început să îi curgă dintr-o dată sânge din deget. La scurt timp după moartea solistului de muzică populară, colegii de breaslă care au fost prezenți în platou în momentul incidentului au povestit că au rămas mască atunci când au văzut ce pățise acesta.

Imediat după ce filmările au luat sfârșit, Constantin Enceanu și Steliana Sima au povestit că Petrică le-a spus că îi curge sânge din deget, așa că a întrebat-o pe artistă dacă are vreun ac prin haine, cu care l-a înțepat din greșeală.

Steliana Sima a spus că acest semn era ”îngrijorător”

Steliana Sima, colega acestuia de breaslă, a povestit despre acest eveniment în cadrul unei emisiuni televizate. Aceasta a spus că interpretul a ajuns la concluzia că, de fapt, s-a electrizat, motiv pentru care i-a țâșnit sânge din deget.

Artista însă consideră că acest semn era ”îngrijorător”, asta pentru că nu era posibil ca dintr-o simplă electrizare să se ajungă la așa ceva.

”A spus pe hol că s-a electrizat. Dintr-o singură electrizare să îți plesnească vârful degetului și să țâșnească sângele? Era un element de bază ăsta. Era îngrijorător pentru el. Și pe hol a continuat sângerarea”, a povestit Steliana Sima în cadrul unei emisiuni TV.

Pe respectivele filmări se poate observa că regretatul Mâțu Stoian era chiar vizbil speriat, însă, cu toate acestea, interpretul de muzică populară și-a continuat activitatea, cu zâmbetul pe buze, încercând să mascheze ceea ce tocmai pățise.

Ce a aflat fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian de la cardiologul regretatului artist

Andreea, fiica lui Doru Gușman, a povestit că în ultima vreme, tratamentul pe care îl urma Petrică Mâțu Stoian se înjumătățise, în ceea ce privește doza de administrare. Mai mult decât atât, fiica impresarului artistului a mărturisit că și ea a fost prezentă la ultimul control pe care l-a făcut regretatul interpret de muzică populară.

Fiica lui Doru Gușman a mărturisit că doza pe care o lua Petrică Mâțu Stoian a fost înjumătățită, însă nu o dată, ci de două ori, așadar după noua schemă de tratament, raportul normalizat internațional nu dădea semne de îngrijorare.
Adauga un comentariu