Local

Deputatul Petru Movilă şi PMP vor vota legea sanitară! Ce spune deputatul ieşean despre necesitatea acesteia

Publicat: 09 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul Petru Movilă şi PMP vor vota legea sanitară Ce spune deputatul ieşean despre necesitatea acesteia
Petru Movilă şi PMP va vota legea sanitară

Petru Movilă, deputat PMP Iaşi explica, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că în şedinţă care începe de la ora 20.00 el şi parlamentarii PMP vor vota noua lege sanitară. Acesta a subliniat necesitatea unei astfel de legi mai ales în contextul în care în România se observă o creştere a cazurilor de COVID-19.

Petru Movilă şi PMP va vota legea sanitară

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, deputatul ieşean sublineaza necesitatea legii şi explică faptul că în contextul pandemic pe care România îl traversează, el şi parlamentarii PMP vor vota legea. Acesta îşi exprimă îngrijorarea asupra faptului că tot mai mulţi romani nu au respectat şi nu respecta măsurile de distanţare socială şi protecţie sanitară.

În altă ordine de idei, Deputatul PMP explică faptul că este grav faptul că tot mai multe ţări îşi închid graniţele pentru românii care vor să le tranziteze teritoriul său să îşi petreacă concediul de odihnă.

” La ora 20.00 va avea loc şedinţa Camerei Deputaţilor pentru votul final la Legea pentru instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi bioligic.
În condiţiile în care foarte mulţi români nu au respectat nici un fel de regulă de protecţie, fie că vorbim de distanţarea socială sau de utilizarea echipamentului de protecţie (măşti, mănuşi), în condiţiile în care, mulţi politicieni populişti şi iresponsabili au încercat să îşi facă notorietate şi popularitate cu o demagogie ieşită din comun pe tema Covid 19, numărul îmbolnăvirilor a explodat, ajungând la peste 500, astăzi. E foarte grav că tari din Europa, precum Austria, Slovacia, chiar Grecia şi Bulgaria vor lua măsuri împotriva circulaţiei românilor pe teritoriul acestor tari. Efectul va fi dezastruos şi pentru activităţile economice. De aceea, va fi important ca toţi, solidari, indiferent de ocupaţie, stare materială, vârsta sau regiune a ţării, să respectăm cu stricteţe legile şi regulile de protecţie împotriva Covid 19. Eu şi colegii mei parlamentari de la PMP, suntem de partea voastră.” se arată în postarea publicată de Petru Movilă, deputat PMP Iaşi.

Adauga un comentariu