International

Pisica British Shorthair care plânge. VIDEO viral pe internet

Publicat: 19 feb. 2021
pisica british shorthair care plange
Pisica era monitorizată de stăpână cu ajutoru unei aplicații instalate pe smartphone

O pisică din rasa British Shorthair a devenit vedetă pe internet pentru că… plânge. Filmuleţul postat chiar de stăpâna ei este dovada clară că şi animăluţele de companie au suflet şi ne duc dorul.

Fu Fu, o pisică din China, stă în faţa unei camere de supraveghere şi dă impresia că plânge. Fusese lăsată singură acasă, stăpâna plecând în concediu. Totul a început în momentul în care stăpâna, prin intermediul camerei de supraveghere, vorbeşte cu pisica şi o strigă pe nume. Fiind Anul Nou chinezesc, doamna Meng plecase la părinţii săi, dar nu înainte de a-i pune mâncare şi apa felinei. Ca să se asigure că e totul în regulă cu pisica, a monitorizat-o cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil.

Din câte se poate observa pe filmuleţ, pisica duce cu adevărat dorul stăpânei

”Mi-am simțit inima frântă când am văzut acest lucru”, a mărturisit doamna Meng.

Fu Fu, pisica care plânge

În cele din urmă, stăpâna felinei şi-a scurtat concediul. Filmulețul de numai 17 secunde a fost înregistrat în seara de 8 februarie 2021 și a primit peste 8 milioane de like-uri. Pe măsură ce îi aude glasul stăpânei, pisica o caută prin cameră, după care atinge cu lăbuța camera de supraveghere. Părea confuză și nu înțelegea de ce nu își vede stăpâna, din moment ce o auzea.

”Plănuisem să stau acasă la părinții mei o săptămână, dar ne-am întors cu toții mai devreme”, a adăugat ea.

După 4 zile, doamna Meng a postat încă un material video cu pisica care plânge. Se pare că aceasta obişnuieşte să aibă lacrimi în ochi când e flămândă sau anxioasă. Aceasta nu e prima felină care ne emoâionează sau ne amuză. Distractiv este să vezi și cum pisica mănâncă iarbă.

Adauga un comentariu