Actualitate

Plantele de apartament care atrag ghinionul si saracia! Scapa chiar acum de ele!

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Plantele de apartament care atrag ghinionul si saracia Scapa chiar acum de ele
Plantele de apartament care atrag ghinionul

Plantele de apartament care atrag ghinionul. În orice casă este recomandat să se găsească flori. Însă unele dintre acestea atrag sărăcia. Chiar dacă sunt plăcute privirii, înveselesc atmosfera și au miros plăcut, nu toate sunt recomandate. Și aceasta pentru că unele aduc ghinion în casă, așa că nu le păstra prea mult timp.

Plantele de apartament care atrag ghinionul

Toată lumea are în casă cel puţin o plantă de apartament. Puţini ştiu însă că unele dintre acestea sunt adevăraţi vampiri energetici. Mai mult, atrag ghinionul şi sărăcia în casele în care sunt ţinute. Dacă şi tu ai în casă aceste plante, trebuie să scapi rapid de ele. Iată așadar care sunt plantele de apartament care atrag ghinionul şi sărăcia.

1. Ficusul

Fiscusul este una dintre cele mai cunoscute plante ce aduc ghinion în casă. În credința populară această plantă este aducătoare de ghinion, boală, energii negative și ceartă în casă.

Pentru superstițioși este planta de care se feresc cel mai tare. Și aceasta cu toate că adesea este folosită pe post de plantă decorativă. Așadar, nu faceți cadou un ficus persoanelor superstițioase. Gestul ar putea fi interpretat drept unul răutăcios și intenționat.

2. Plantele de apartament care atrag ghinionul – Garoafele

De data asta vorbim despre flori și nu neapărat plante de ghiveci pentru casă, dar tot ghinion aduc și în această formă. Garoafele sunt văzute în România ca floarea care se duce la morți. Astfel, ele sunt asociate din acest motiv cu ce e mai rău.

Cu toate acestea, se spune că doar garoafele roșii sunt cele cu ghinion. Cele colorate altfel ar putea să fie ceva mai potrivite pentru casă. Însă, dacă nu vrei deloc garoafe ai putea să folosești tufănele sau crizanteme. Acestea sunt la fel de frumoase dar și norocoase pentru casă.

3. Limba soacrei sau Dieffenbachia

Pe lista cu ce plante aduc ghinion își face loc și Dieffenbachia. Mai este cunoscută după denumirea populară și Limba Soacrei. Poate numele nu vă sună prea cunoscut, însă cu siguranță ați văzut-o. Este o plantă des întâlnită în birourile publice sau în casele gospodinelor.

Despre această plantă nu numai că se spune că aduce ghinion. Totodată, tulpina ei conține o substanță foarte otrăvitoare, motiv suficient de bun pentru a nu o ține în interiorul casei.

Adauga un comentariu