Actualitate

PMP organizează un congres pentru alegerea noii conduceri. Cristian Diaconescu, singurul candidat – LIVE VIDEO

Publicat: 07 mart. 2021

Partidul Mişcarea Populară organizează, duminică, 7 martie la Sinaia, un congres pentru alegerea noilor structuri de conducere.

Numărul de participanţi a fost dimensionat pentru a respecta măsurile impuse de pandemie, iar delegaţii PMP din întreaga ţară şi diaspora vor vota electronic.
La Congresul PMP se va candida pe moţiuni, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă fiind prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu.
PMP a ratat intrarea în Parlament, la alegerile parlamentare de anul trecut nereuşind să întrunescă pragul electoral de 5%. La Camera Deputaţilor PMP a obţinut 4,82% din voturi, iar la Senat 4,93%.
Imediat după alegeri, liderul formaţiunii Eugen Tomac a demisionat din funcţie, anunţând că-şi asumă rezultatul.
PMP continuă însă să activeze în administraţia locală, având, după alegerile locale de anul trecut, peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari.

Comentarii
  • Marturisesc ca in ultimul timp am votat PRM,disociindu/ma de PSD sau PNL..Apoi,dl.DIACONESCU ediplomat de cariera si cu mult caracter fata de alte personalitati mediocre ajunse in fruntea tarii.Imi doresc ca laviitoareleakegwri sa/l votezpe dl. Diaconescu,care adovedit a e un adevarat roman.Cei din PNL ne/au mintit si iata undeam ajuns.Dar vore trebui saraspunda in fata legii pentru toate.Sane traiti cei din PMP si va asiguram ca va vom VOTA. Balaban Gh. Barlad

Adauga un comentariu