Local

Primarul Mihai Chirica a prezentat lista pentru alegerile locale 2020. Primele nume din PNL Iaşi pentru Consiliul Local

Publicat: 11 aug. 2020
Primarul Mihai Chirica a prezentat lista pentru alegerile locale 2020
Primarul Mihai Chirica a prezentat lista pentru alegerile locale 2020

Primarul Mihai Chirica a prezentat lista pentru alegerile locale 2020, şi a dat publicităţii câteva nume de candidaţi pentru funcţia de consilieri locali în cadrul Consiliului Local Iaşi.

În conferinţă de presă susţinută în aceste momente, Mihai Chirica a anunţat lista cu câteva nume propuse pentru a candidat pentru poziţia de consilier local în Consiliul Local Iaşi.

Primarul Mihai Chirica a prezentat lista pentru alegerile locale 2020

Conducerea organizaţiei municipale PNL Iaşi, prin primarul Mihai Chirica, a prezentat o nouă serie de membri în structura politică. Filiala liberală s-a îmbogăţit cu noi persoane, cu funcţii în domeniile pe care le reprezintă, şi care ar urma să se regăsească pe listele pentru Consiliul Local. În ultimele zile 580 de persoane şi-au depus adeziunea în formaţiunea politică ieşeana. Printre aceştia se număra Liliana Pintilie, preşedintele Ordinului Asistenţilor şi Moaşelor din România, filiala Iaşi, dar şi profesorul universitar Alin Andrieş, cadru didactic la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. De asemenea, astăzi a fost prezentat şi a treia persoană care este dr. Bogdan Iliescu, medic la Spitalul „Prof.dr . Nicolae Oblu” din Iaşi.

„Din calitate de președinte al organizaţiei municipale voi încerca să coagulez toate forţele din partid. În echipa vom duce la capăt proiectele propuse. Iaşul trebuie să devină un pol de dezvoltare pentru întreaga Regiune. Trebuie să fie un vehicul atractiv pentru investiţii. Anul 2024 va spune cu adevărat cât de eficienţi am fost. Lucram la programul nostru politic pe care îl vom prezenta în curând ieşenilor. Cei mai importanţi sunt oamenii din echipa noastră”, a menţionat primarul Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi.

Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL

Anunţul a fost făcut în contextul susţinerii unei conferinţe de presă de către ministrul Mediului, Costel Alexe şi primarul Mihai Chirica.

Actualul primar şi candidat la Primăria Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, este noul preşedinte la organizaţiei municipale PNL Iaşi. Decizia luată de Biroul Judeţean Permanent PNL este una firească şi vine în contextul în care primarul Mihai Chirica porneşte cu şanse uriaşe pentru încă un nou mandat în fruntea primăriei celui mai mare oraş, după Bucureşti, din România.

Conferintă de presă la PNL Iași

În conferinţă de presă susţinută de ministrul Mediului, Costel Alexe şi primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, s-a vorbit despre soluţiile care există pentru Iaşi. Ministrul Mediului considera că judeţul Iaşi a înregistrat o stagnare a dezvoltării, iar acest lucru este de neacceptat. În altă ordine de idei, Costel Alexe a dat asigurări că Guvernul României susţine orice proiect legat de dezvoltarea Iaşului şi transformarea acestuia într-un pol economic în regiune.

Comentarii
 • Felicitări mult respect ,echipa perfectă pentru Iași !!! Fără Popa și PSD totul va fi foarte bine ! (Dar Popa și burtoșii de primari cu 8 clase și toți răpănoșii de asistați sociali ce vor face ?)

 • Felicitări mult respect ,echipa perfectă pentru Iași !!! Fără Popa și PSD totul va fi foarte bine ! (Dar Popa și burtoșii de primari cu 8 clase și toți răpănoșii de asistați sociali ce vor face ?)

 • Suntem de rasul Europei. Chirica dintr-un lider vehement al opozitiei PNL-iste, a ajuns sa conduca si sa propuna oameni in partidul care l-a denigrat in ultimii 10 ani. Daca ne aducem aminte, in anii trecuti acesti oameni din partid erau cei incompetenti care se opuneau proiectelor dezvoltatorilor imobiliari care construiau sub aripa protectoare a mafiei primarului. Cata ipocrizie, chiar ne meritam soarta.

 • ” gogu” aia cu 8 clase trec la Pnl. Vezi in judet cum Alexe face presiuni ca primarii cu 8 calse sa trwaca la Pnl, vezi Ciurea, Tomesti, si multi altii, asa ca… 8 clase vin la Pnl, se plimba odata la 4 ani

 • Toti #rezist si au luat o mare teapa. Ciuma galbena se molipseste. Inteleg Chirica a trecut la Pnl, dar si consilierii lui? Pai PSD a fost intodeauna Pnl??? Si cu autorizatiile, cine le a dat???? PSd sau PNL?

 • Da de ce nu a fost să dea declarații la DIICOT si Mihai Chirchirică alături de cumătrul Habarnagiu oare nu au făcut combinații împreună? Voi ce credeți? Numai Vasile Gabriel s-a chinuit cu combinațiile imobiliare?

 • … pupat piata Independentei …

  Kiki Rik a tras dupa el in noul sau partid si pe „acei primari burtosi cu 8 clase”.
  deci, fugi de ciuma rosie si pui vot pe cea galbena care 80% e compusa de rosiori.
  multto🖕a tutti !!!

 • Din acest motiv a trecut la PNL , ca sa scape de acuzatii la DIICOT. Si-a oferit serviciile acolo poate scapa de acuzatii de coruptie. Doar nu era sa se intoarca ca un simplu inginer la CONEST.

 • Din pacate Chirica nu mai pupa ca data trecuta votul meu si al familiei noastre! Ne-am cam lamurit cu combinatiile imobiliare, cu ordinea si siguranta publica! Penibil!

 • Pentru Iliescu: dar nici baboaica de la PSD, gălbejită inițial (fosta PNL ), acum roșie și mândră că o ciuperca după ploaie!

 • Labele triste din PNL care tot bat din palme că fraierii și se bat cu pumnul în piept, o sa o ia calea opoziției. În curând!
  Așa că iar o să îl vedem pe pierzătorul Chirica, din tabăra plina de gălbinare cum se chinuie sa treaca la ciuma roșie!
  Cât despre vot, eu sunt primul care îl votez pe Chirica, pentru postul de la pușcărie, care este deja pregătit! Aia care au dat cu subsemnatul la Parchet, o sa cada la înțelegere cu procurorii și o să se toarne între ei, pentru pedepse mai blânde!

 • „marius” rad de exemplul dat. Nu uitam si de PDL care s a transformat in PNL! Rusine noua care ii votam de 30 ani, intre PSD si cei de la PNL.
  NE plangem ca vrem o tara ca afara, dar noi votam la fel de 30 de ani!
  O tara de saraci si prosti, multi, dar foarte multi!

 • Muie lui Mihai Chirica! Lui Harabagiu de profesie smenar care si a falimentat firma Kemistar tot muie…aici includem si sotiile celor 2 maimutoi!!!

 • NU, NU IESENII NU TREBUIE SA GRESEASCA! CHIRICA NU TREBUIE SA PRIMEASCA VOTUL IESENILOR, NU TREBUIE REALES! ODATA CU CADEREA LUI CHIRICA SPERAM CA VA CADEA SI MAFIA IMOBILIARA DIN IASI! CHIRICA ESTE IMPLICAT! EL TREBUIE SA FAC COMPANIE LUI NICHITA IN CELULA!

 • Fara PNL in Iasi!! Alexe si Chirica ???? Ar vrea ei dar nu va fi asa. Trebuie sa se termine in orasul nostru cu mafiile in administratia locala, Primarie si Consiliul Judetean. Taietorul de lemne si seful mafiei imobiliare Chirica?

Adauga un comentariu