Sport

Poli Iași reușește să ia o gură de aer în lupta pentru salvarea de la retrogradare!

Publicat: 06 iul. 2020
Poli Iași a reușit să ia o gură de aer în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după ce a bătut pe teren propriu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 3-1
Poli Iași a câștigat meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Echipa de fotbal Poli Iași a reușit să ia toate cele 3 puncte, în meciul disputat ieri contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Elevii antrenorului Mircea Rednic s-au impus cu scorul de 3-1. Victoria a fost adusă după un autogol al fundașului Răzvan Tincu

Poli Iași a reușit să ia o gură de aer în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Elevii lui Mircea Rednic s-au impus ieri, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu scorul de 3-1, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.
Chiar dacă au fost marcate 4 goluri, partida a avut un ritm destul de lent, poate și din cauza faptului că aînceput la ora 13:00, la o temperatură de peste 30 de grade Celsius.
Meciul de pe stadionul din Copou s-a desfășurat fără spectatori și a început într-o notă dominată de căldura înregistrată la ora respectivă. Până în minutul 30 au fost câteva tentative de a marca de ambele părți, însă fără vreo schimbare pe tabela de marcaj.

Erori în lanț în apărarea celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe

Numai că, în minutul 30, Kevin Luckassen a reușit, practic, să îi fure mingea portarului advers. Pe lângă fapul că i-a dat, efectiv, mingea atacantului lui Poli Iași, goal-keeper-ul advers a și alunecat, nemaiputând să salveze la șutul lui Luckassen.

După înscrierea golului de 1-0, Poli Iași s-a retras și le-a lăsat inițiativa celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. După mai multe încercări, Istvan Fulop a reușit să marcheze cu capul de la 11 metri, în minutul 43, în poarta unui Teodor Axinte extrem de tânăr (20 de ani), de naiv și de lent în reacții. La pauză s-a intrat cu un rezultat de egalitate, scor 1-1.
La reluare, ieșenii au avut câteva tentative timide de a marca, dar fără vreun rezultat pozitiv. Numai că a venit minutul 59, Răzvan Tincu, fundașul celor de la Sepsi, a reușit să își marcheze un autogol de toată frumusețea, deși nu era presat de niciun adversar. Poli Iași a preluat din nou conducerea și elevii lui Rednic sperau din nou la un rezultat pozitiv.

Sepsi Sfântu Gheorghe, mai multe greșeli defensive într-un meci decât în tot campionatul

Din minutul 60, oaspeții au încercat să egaleze, iar Poli Iași s-a retras din nou. Numai că, după doar 5 minute, gazdele au reușit din nou să marcheze, după o altă eroare a echipei din Sfântu Gheorghe. Cel care a înscris a fost Ovidiu Horșia, din pasa nou-intratului Chacana, cel care l-a înlocuit pe Omoh, care a avut un joc destul de palid. Astfel, scorul a devenit 3-1, iar ieșenii au luat o opțiune serioasă pentru câștigarea partidei.

Echipa antrenată de Leo Grozavu a avut o tresărire de orgoliu și a tot presat, având câteva ocazii destul de bune de a marca, dar care au fost irosite cu o oarecare seninătate, de parcă fotbaliștii din Sfântu Gheorghe nu și-ar fi dorit îndeajuns să complice finalul de meci. În concluzie, Poli Iași a reușit să ia cele 3 puncte, după ce a marcat de 3 ori, în urma a 3 greșeli defensive ale oaspeților.

Comentarii
Adauga un comentariu