National

Poliţiştii de frontieră au descoperit pe corpul unei femei suma de 242.000 de euro

Publicat: 06 dec. 2019

Poliţiştii de frontieră de la PTF Giurgiu au descoperit, ascunsă pe corpul unei femei, cetăţean român, suma totală de 242.000 de euro, a cărei legalitate nu a putut fi justificată.

Femeia şi soţul său, cetăţean sirian, au declarat că suma le aparţine. Aceștia intenţionau să cumpere cu aceşti bani un apartament în Istanbul.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, miercuri seară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în România, cetăţeanul sirian H.A., în vârstă de 37 de ani, împreună cu soţia sa, cetăţeanul român H.N., în vârstă de 38 de ani.

În urma unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanelor, poliţiştii de frontieră au descoperit suma totală de 242.000 de euro. Aceasta era ascunsă pe corpul femeii.

La cercetări, cei doi soţi au declarat că banii le aparţin. Ei intenţionau să îi folosească pentru achiziţionarea unui apartament în Istanbul – Turcia. Nu a putut fi justificată legalitatea provenienţei şi destinaţia sumei de bani. Aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.loading...

Adauga un comentariu