Eveniment-Social

Poliţiştii ieşeni au oferit recomandări preventive pentru ieşeni

Publicat: 13 aug. 2020

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au desfăşurat o activitate informativ-preventivă pe raza municipiului Iaşi.

Activităţile au fost desfăşurate în Piaţa „Alexandru cel Bun”, în parcul „Piaţa Voievozilor” şi în staţiile mijloacelor de transport în comun.  Scopul urmărit a fost acela de a-i ajuta pe cetăţeni să conştientizeze efectele nerespectării măsurilor de protecţie sanitară, în special în zonele aglomerate, poliţiştii oferind recomandări preventive în acest sens unui număr de 1.000 de persoane.

Acţiuni la Hârlău pentru siguranţa oamenilor

La data de 11 august a.c., polițiștii Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și pentru prevenirea încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost controlate 22 de unități comerciale și au fost verificate 29 de autovehicule şi 16 atelaje hipo, fiind legitimate 78 de persoane.

Acţiuni şi la Târgu Frumos pentru siguranţa oamenilor

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iaşi şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos, împreună cu reprezentanţi ai D.S.P. Iaşi, au acţionat pe raza comunei Lungani pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 4 unităţi economice, au fost verificate 12 autoturisme şi au fost legitimate 29 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.050 de lei, dintre care 8 conform O.U.G. nr. 195/2002, 4 conform H.G. nr. 301/2012 şi 6 conform altor acte normative.

Comentarii
  • Piata taganneasca din alexandru e plina de ciori speculate si putori care au facut bisnita toata viata lor ,militia ce face ? doarme dle primar chirica ? de ce nu ii ia nimeni la puricat ,nu au acte si hartuiesc pensionarii ,ii fura la cantar ,prostesc taranii cu 2lei ,le ia marfa si apoi o ravand triplu fara sa munceasca scarbe penale ce sunt

Adauga un comentariu