Local

Poliţiştii, pompierii şi un negociator intervin de urgență după ce o femeie s-a închis în propria casă şi amenință că se sinucide – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poliţiştii pompierii şi un negociator intervin de urgență după ce o femeie s-a închis în propria casă şi amenință că se sinucide - EXCLUSIV FOTO UPDATE
pompierii şi un negociator intervin de urgentă după ce o femeie s-a închis în propria casă şi amenință că se sinucide

În aceste momente, mai multe echipaje ISU pompieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr2 dar şi un negociator intervin de urgentă la o sesizare făcută de un bărbat. Vorbim despre faptul că o femeie s-a închis în propria casă şi ameninţa că se sinucide.

Un bărbat, soţul femeii, a venit la Secţia nr 2 Poliţie pentru a sesizafaptul că soţia acestuia s-a închis în propria casă, nevrând să dea drumul la uşă. Femeia ameninţa că se sinucide dacă cineva se aproprie de imobil. Nu se cunosc motivele pentru care femeia a recurs la acest gest. Incidentul are loc în zona Gară din municipiul Iași.

UPDATE: În urmă cu câteva momente, o echipă de la SAS Iaşi a intervenit şi a spart uşa. Femeia a fost imobilizată pentru a nu îşi face niciun rău şi a fost predată în condiţii de siguranţă echipei de la SMURD Pompieri şi pentru a fi transportată la spital.

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu