Titlurile zilei

Polițistul anului vine de la Iași. Este campion la somn în timpul programului! Salariul pe care îl încasează este de 7.000 de lei – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 07 aug. 2023
_____ Vizualizări 56 Comentarii
Polițistul anului vine de la Iași. Este campion la somn în timpul programului Salariul pe care îl încasează este de 7.000 de lei - EXCLUSIVFOTO
Liviu Chiperi, un polițist local din Iași a fost surprins în niște ipostaze surprinzătoare în timpul serviciului

Polițistul local al anului vine de la Iași. Este campion la somn în timpul programului. Deși salariul pe care îl încasează îi permite să doarmă zilnic la hotel, el preferă biroul

Liviu Chiperi, un polițist local din Iași, a fost surprins în niște ipostaze surprinzătoare în timpul serviciului, care nu-i aduc cinste în carieră. Acesta este campion la somn în timpul programului, fiind observat de mai multe persoane în zile diferite. Ba mai mult, există și o serie de zvonuri despre acesta, care te lasă fără cuvinte.

Polițistul local al anului vine de la Iași! Este campion la somn în timpul programului!

Viața bate filmul. Zilele trecute, în jurul orei 10:00, în zona de lângă Piața Nicolina, Liviu Chiperi, un agent de la Poliția Locală din Iași, cu un salariu net de 7.000 de lei, a fost observat cum dormea în uniformă, într-un fotoliu comod. Ba mai mult, se zvonește că același personaj a mers împreună cu un alt coleg de-al său cu mașina de serviciu, în stare de ebrietate, să se odihnească în pădurea Bucium, chiar în urmă cu numai două săptămâni.

„Este inadmisibil așa ceva. Un polițist îmbrăcat în uniformă să doarmă la muncă. Sunt alții, care muncesc cu orele pentru 7.000 de lei, iar el își bate joc. Ar trebui să lase locul celor care vor să facă serviciu și să se implice”, comunică un ieșean care dorește să își păstreze anonimatul din cauza suferințelor ce ar putea fi provocate de influențele pe care le are bărbatul.

Reporterii BZI l-au contactat telefonic pe șeful Poliției Locale, Liviu Zamfirescu, pentru a obține un punct de vedere. Acesta a transmis că Liviu Chiperi este deja cercetat disciplinar, nefiind la prima abatere de acest gen.

,,Un polițist problemă despre care cred că și-a pierdut definitiv busola. Ne dezicem total de asemenea comportamente. Este cercetat disciplinar și nu este la prima abatere. Am convingerea că membrii Comisiei de disciplină vor dispune măsurile disciplinare corespunzătoare în raport cu abaterile polițistului și cu repetabilitatea lor”, transmite Liviu Zanfirescu, șeful Poliției Locale Iași.

Mulți polițiști din Iași încalcă legea. Un alt agent a fost prins beat la volan în drum spre serviciu

Anul trecut, un agent de poliție cu domiciliul în comuna Belcești, județul Iași, a dat nas în nas cu ai săi colegi, fiind beat la volanul mașinii sale personale, marca Dacia Sandero. Petru H. se pregătea să intre în tură când, văzând mașina de poliție, a încetinit în mod nefiresc. Acest lucru le-a atras atenția celor de la Rutieră, care în acel moment controlau un alt șofer, astfel că l-au oprit. Polițistul care s-a ales cu dosar penal le-a spus magistraților ieșeni că se simțea rău în acea zi, drept urmare a băut doar niște tinctură de propolis.

Rămâne de văzut dacă se va sesiza Poliția Locală în legătură cu agentul îmbrăcat în uniformă, care umblă beat pe stradă și apoi doarme în birou, pentru că nu îi face cinste un astfel de comportament în carieră.

Comentarii
  • IPJ ul nu are nici o poziție față de inducerea voastră în eroare specificând că este polițist ci nu polițist local, din titlu? Unde e purtătoarea de cuvânt, amanta fostului chestor?

  • Lăsați, că la alte case mai mari fufăraia care încasează salarii de top și mai primesc bani și de chirii, sau chiar să-și cumpere case moca, nu pot justifica un bănuț din ceea ce primesc. Acolo se doarme și la propriu și la figurat. Prostimea să trăiască care cotizează!

  • Cei mai tâmpiți sunt la politia locala,toți ieșenii știu .
    Prostălăi și prostălauce,stai sa vezi și domnițele din poliția locală cum sunt.Isterice,pline de sine,inculte,nu au nici cât femeia de serviciu.Este una tunsa scurt,roșcată,plina de aur , inele și brățări ,sta mereu in mașină și vorbește cu oamenii ,așa în vârful limbii de zici că e șefă de parchet DIICOT,sta mereu pe la spitalul Spiridon,piata Unirii și da amenzi aiurea la parcări și staționări.
    Mai rea și proasta nu exista in toată țara in poliția locală.
    Nici măcar nu sunt polițiști,ei sunt un fel de paznici care dau amenzi.
    Toți ieșenii rad de polițiștii locali,dar trebuie sa i suporte.
    Sunt orașe în care primarii au curaj și au pus in discuție desființarea lor,a acestor leneși și indolenți care iau bani degeaba.

  • Zamfirescule….cât te mai rabdă Pământul ???? Dute dreaq la pensie ! Sau ți ai propus să pui la pământ instituția asta !!!! Odată și odată , se va intâmpla……și atunci să te văd , imbecilule !

  • O femeie a nascut pe strada pentru ca medicul cu salar de peste 8.000 euro net/ lună, dormea in timpul garzii spune:

    48.000 lei e salariul unui medic de familie ! Sunt altii medici de familie care castiga mult mai mult. Nu, nu am pus plicurile de bani, pt eliberarea diverselor adeverinte( concediu medical, scutire de munca,etc)

    7000 lei salar? Cati medici/asistenti si infirmiere cu salar de mii de euro nu dorm in timpul garzii? … , vine pacientul cu o urgentă si aia dorm in spital. Incă mai iese asistenta si le zice sa nu facă galagie ca sa nu-l trezeasca pe nene doftoru’.

  • Lasand la o parte limba schingiuita de catre madama mare jurnalista, in tot textul nu exista si parerea subiectului principal. Sa fi fost in locul dumnealui, m-as supara… Daca in poza respectiva nu dormea, ci ii era rau, lesinase, fiind necesar transportul de urgenta la spital?!…

  • Despre betivul de gabi popescu de ce nu spuneti nimic?
    Pe asta il vedem in uniforma,in centrul orasului .
    Pai si asta are dosar penal pentru consum de alcool la volan.

  • Domnule Primar ,mai taie din lefurile alea nesimțite ,sunt polițiști locali care au salarii că parlamentarii peste 10.000 lei și stau în mașini sau în birouri jucandu -se pe telefon.Tot să muncești la poliția locală .

  • Salariile medicilor de familie sunt prea mari. Trebuie URGENT scazute la maxim 6000 lei/lună ! spune:

    Bai, medicul de familie castiga 48000 lună. Nu trimit rachete pe Jupiter sau Marte,…ei doar scriu trimiteri la medicul specialist. Nimic mai mult. Cafeluța si o trimitere, cafeluța si alta trimitere…
    Pentru atâta, să primești jumate de miliard de lei?

  • Eu pentru 3000 lei muncesc de dimineața până seara😡😡😡😡, și uni cu salarii babane dorm, m-am hotărât mă fac polițist local.Poate să-mi spună cineva când mai scot la concurs posturi? Va mulțumesc!

  • Bai fraţilor acolo e pericol public. Zamfirescu face cartile impreuna cu Alistar şi mulţi alţii. Pai asa cu titlu informativ: Alistar amanta lui Zamfirescu, Harabula fost securist cu salariu peste 100 milioane şi pensie tot pe acolo ce nu sta naibii acasa, Deciu amanta lui Hordilă toată ziua e in birou la el ii da raportul( da, da la secţia 5) si multi, multi alti pupincuristi gen Olivia, Cristina, Filaret, Cretu, Corina etc. faceţi fratilor verificări şi starpiţi cuibul asta de viespii….

  • 90 % dintre lingaii si putorile de militieni de la locala lui zanfirescu in doare la pila de serviciu ,dorm si ziua pri masini nu doar noaptea ,freaca tik tok in loc sa faca patrule ,pande ,sa dea amenzi ,in alexandru pe strada bistritei in parcu din spatele blocului a2 ,a3 zilnic dupa ora 18 19 se aduna drogati ,tineret idiot ce consuma marihoana ,substante interzise ,alcool ,injura pensionarii arunca cu pietre ,deterioreaza parcul de joaca ,fac galagie ..politia lipsa totala ,cand ii suni spun ca nu au personal si masini ,pt ce ii plateste zanfirescu cu atatia bani din taxele si impozitele noastre ????? la minerva cersetori zilnic cu copii mici in brate ,vanzatori speculanti bisnitari la toate colturile ,in piata alexandru se vinde marfa fara acte ,fara calitate ,fara preturi fara nimic ,politia din piete doarme la umbra au cate 150 kg de untura pe ei de grasi si corupti ce sunt %))

  • dar agentii astia de la Locala nu sunt controlati la randul lor? sunt lasati asa de capu lor? pe ei nu-i controleaza nimeni sa vada daca sunt la servici, in patrulare, daca sunt apti de munca in ziua respectiva, s.a.? pe agentii de paza care castiga minimul pe eonomie mereu ii controleaza interventia de la firma de paza unde lucreaza cat si si politistii aflati in patrulare daca ei nu dorm pe obiectiv. pe astia nu-i controleaza si monitorizeaza nimeni? la orice job unde lucrezi ai superiori care te urmaresc si te conditioneaza ce sa muncesti si cat s amuncesti in ziua respectiva. la bugetari, trai, neneaco, pe banii babachii, nu?

  • dracii de tineret 16 ,17 ani fumeaza hasis in draci prin parcurile din zona alexandru ,cine draku sa ii controleze daca militia e la umbra

  • Sam
    august 7, 2023 la 7:08 am
    cineva furios
    august 7, 2023 la 8:08 am
    pensionar MAN
    august 7, 2023 la 8:37 am…etc.

    E unul si același individ. Posteaza sub diferite nume, sperând ca cineva îi citește imbecilitațile scrise. Cu ceva timp in urma, a fost dus de părinti la ,, fară clanță” pentru tratament naturist cu electro – șocuri si acum a prins un minut acces liber la telefonul asistentei medicale. In trecut, acest individ a fost amendat de politistii locali pt ca scrijelea băncile din parc.

  • localii stau la panda la piata nicolina si ii amendeaza pe cei care intra sa faca cumparaturi. cat de cretinoid sa fii? vreti ca lumea sa mearga la carrefour si kaufland sa faca piata? boilor, nu avem unde parca langa piata nicolina, lasati-ne sa facem cumparaturi de la romanii nostri, nu de la supermarketuri. boilor de la locala, boilor idioti si retarzi!!!

  • astia de la locala au niste figuri pe ei, se cred cineva, ii mai si pozati sa ii puneti pe fb..mai bine stati in banca voastra

  • Radeti voi de ei, dar astia au mai multa putere acum, decat politia nationala, sunt mult mai tari ca ei. In plus, au salarii mai mari decat un politist ce a terminat Academia de Politie. Pe langa faptul ca sunt niste slugi ai primarului, nu fac nimic altceva decat sa amendeze soferi pentru parcari neregulamentare, fiind ajutati de faptul ca in orasul asta nu sunt suficiente locuri de parcare iar primaria nu a facut nimic in sensul asta. Uitati-va numai la ce moace de distrusi drogati si betivi au. Astia ar trebui desfintati urgent. Ma mir cine ii mai tolereaza pe paznicii astia, denumiti politisti locali.

  • spagasin
    august 7, 2023 la 9:36 am

    si ce pl mea are Kaufland? acolo nu gasesti marfa romaneasca sau ce? tot vi s-a inoculat pe creier ca in supermaketuri si hypermaketuri e doar marfa straina, cand se reagseste din plin si marfa romaneasca. acolo iti pui cu mana ta, iti cantaresti cu mana ta, platesti cu mana ta, ti se da bon fiscal, totul e ambalat, sigilat, controlat, dar la piata agroalimentara gen Nicolina, iti da cineva bon? ai vreo garantie la produsul cumparat? sta branza, laptele, conservele si pestele pe taraba cand afara sunt temperaturi mai mari de 25C? asta se numeste comert? sau marfa straina ti se vine ca fiind romaneasca? asta se numeste comert? sa-ti puna cu mana lor, ajungi acasa cu marfa alterata, si te mai si prosteste la cantar.
    nu e luna ca cei de la DSVSA sa nu gaseasca in pietele agroalimentare spaţii murdare, produse expirate sau transportul de animale cu mijloace auto neautorizate sanitar-veterinar sa nu aiba documentele necesare. comercializarea produselor se realizeaza mereu fără respectarea condițiilor de igienă sau în spații neînregistrate sanitar-veterinar, lipsa documentelor care să ateste conformitatea sau trasabilitatea produselor cat si produse vândute care sunt ținute sub soare. numai zic ca de multe ori s-a gasit ca legumele si produsele romanesti sa aiba cantitatea de pesticide mai mare ca cele din Turcia. asa ca mai lasati-o cu producatorii locali, producatorii locali sa-si faca asocatii agricole si sa-si vanda marfa catre lanturile mari de magazine daca vor profit. dar ei vor mereu sa produca si sa comercializeze marfa ca in Evul Mediu la colt de strada, pe jos, fara acte de provenienta, fara autorizatie DSVSA, s.a.

  • Anonim e o maimuta din aia cu uniforma de paznic de la politia locala, sluga primarului, ce nu are alta responsabilitate decat sa dea tichete de amenda aiurea in stare de ebrietate intre 2 prize.

  • VITA DE PRIMAR CORUPT SI PENAL CHIRIKA ISI PLATESTE BINE OLIGOFRENII SECURISTI DIN MIL LOCALA 7000 LEI PE LUNA DIN BANII NOSTRI A PROSTILOR

  • daaaa ii era rau saracutu dupa atata munca a alergat toata ziua dupa infractori ,a dat 50 de amenzi ,sa batut cu 10 tigani odata si a obosit saracutu ,sa ii mareasca leafa daca se poate de la 7 la 9 mii lei !@

  • Handicapati functional !😛

    Definitie: handicapații functionali sunt niște nimeni in drum care au citit un text și nu au înteles nimic.

    Bai, medicul de familie câștigă peste juma de miliard lei pe luna, aprox 50.000 lei.
    Ala, nu face decat sa stea cu curul pe scaun si sa nu faca nimic, doar da rețete si concedii medicale. Multe concedii medicale.

    Marcel Ciolacu a declarat că românii și-au luat echivalentul a 23.000 de ani de concediu medical în primul trimestru(primele trei luni) din 2023 adică 8,41 milioane de zile, conform datelor transmise de CNAS.

    Cand mai vreti sa dati spaga, ganditi-va ca acel medic de familie castigă mii de euro /luna iar voi …praful de pe tobă.

  • Am vazut de vreo 3 ori cum masina politiei locale Iasi, care venea pe sens unic in mod corect, a dat prioritate unui smecher care intrase pe interzis. La stadionul din Copou.
    Cu 1-2 cafele de 3 lei iti cumperi imunitate la lege.

  • 😴 Medicii care dorm in timpul garzii sa fie dați afara. Primesc mii de €uro salar/luna din banii noștrii. Rușine spune:

    Câți medici rezidenți stau la cafele si dorm in timpul garzii?🤢
    Huooo…da-tii afara pe toți si aduceți specialiști adevărați din Republica Moldova/Ucraina, oricum ăștia de la noi, freacă menta.
    Medicii din Iași au salarii de mii de euro, au primit case gratis de la ANL (chirie de 35 lei/lună), in spital primesc meniu special ( pt aia care nu stiu, medicii primesc mancare bună la servici, nu din aia pt bolnavi, decontată 100%).
    Pliculet cu bani (€+£+¥+$+₩ ) in buzunar si noaptea nani-nani, vin si dorm in garda de se cutremura policlinica la ce sforaieli se aud pe hol. Asa fac si asistentele sefe, doar săracele infirmiere mai stau de 6 si vegheaza pacienții dar si doctorii ca sa nu le fie tulburat somnul de noapte/zi.

  • Fara menajamente… pentru cel cu comentariile despre medicii de familie care dorm pe 48.000 lei/luna… nu doar ca esti prost informat mai esti si prost beton… boala asta a ta nu se poate trata… articolul este despre „politistii” locali… toti au facultate, mastere si hipercalificari… dar find cam limitati se ascund dupa uniforma… si fac ce poftesc dupa interes

  • :)))) Răutăcioasă lume! Dacă Îi era somn omului ce voiați ca să facă ??? Să cadă jos din picioare bulangiilor, chiar nu aveti pic de suflet???

  • BULANGIILOR!!!! Dacă Îi era somn omului ce voiați sa faca ??? Sa i se faca rau si sa pice jos din picioare??? Chiar nu aveti deloc suflet ???

  • Un lucru e clar: politistii locali dar si medicii de familie trebuie sa aibe același salarii si drepturi !
    Ori mariti salariile politiștilor locali la juma de miliard lei /lună, ori se scad salariile medicilor de familie. Asa nu se mai poate!

    Bai, trebuie sa existe egalitate atunci cand vine vorba de leafă, ambele categorii sociale lucreaza din greu pentru binele nostru. Respect și virtute !

    Ps. Nu e corect ca un medic de familie sa castige 500 milioane de lei/ luna iar un polițist sa primeasca doar 7000 lei. Si mai avem pretentia ca politistul sa se lupte cu teroristi, traficanti sau alte personaje periculoase din lumea underground a orașului Iași.

  • GABI POPESCU este băutorul fruntaș din poliția locală care îmbracă cu nesimțire haina statului. Îl puteți vedea zilnic în crâșmă la 77777 pe Păcurari, joacă la păcănele și bea până cade muci și se pișă pe el, timp în care se laudă în gura mare ce și cum îi face el lui Zanfirescu. Unde naiba găsiți asemenea specimene?

  • În primul rand salariul acestui … nu este 7ooo ( mai dați jos 2ooo ) apoi se știe că această foto a fost făcută de Nona pe data de 05.08 și trimisă lui Liviuțu , care nu mai ține minte ce a învățat în Șc. de subofițeri , mă refer la secretul profesional . Trebuie sancționat și ușor eliminat din sistem , un coleg care nu ne face cinste . Acest articol a fost comandat de Zanfirescu pt. denigrarea instituției de unde ia salariu . Vă rog să trageți concluziile …

  • Uitati-va in centru la sf parascheva ,de 9 ani aceiasi cersetori unde este politia ,frectie la picior de lemn ,nu se implica ,dorm ca caii in picioare !

  • Dan SPATARU DE LA POLITIA LOCALA E UN 🦌🦌🦌!!! I am footut nevasta 3 ani, anal si oral….prostu’ era la “datorie”…

  • 💪💪💪
    Pentru onanistul @august 7, 2023 la 9:22 pm…omule, te rog să te oprești!

    De la prea multa ,,labă” ai inceput sa visezi cu ochii deschiși. O sa-ți creasca par in palmă, o să chelești si o să porți ochelari toată viața 🥸

    O carte foarte buna pt tine:
    Masturbarea Excesiva Si Efectele Negative Ale Acesteia…carte scrisa de Nicu Lae Labiș.

  • Zamfirescu face orice , dar absolut orice , pentru a distruge imaginea poliției locale ! Își apără doar lingăii lui , și amantele ! In rest , distruge tot ! E clar că de asta a venit la poliția locală ! Oare Zamfirescu nu denigrează in mod voit imaginea poliției locale ??Eu zic că da ! Acea poza a fost facută de Nona , trimisa pe WhatsApp lui Zanfi , care a dat-o presei ! De fapt , îi promisese lui Chiperi că l va da afară ! Nu aceeași atitudine a a avut ZL și față de șpăgarul Felix , care a fost cap de afiș o săptămână în ziarele locale ! Ăla nu a defăimat instituția ???? Și asta nu e tot ! Mai sunt multe de spus !

  • Zanfi , ia povestește tu cum ai trecut pe roșu la semafor ( că doar ești Zeus ) și te – au făcut pieton cei de la Secția a3a ! Și asta , de curând ! Dar de fapt , nu i problema că – l ai șofer pe sclavul Găleată !

  • Trebuie sa fii retardat sau politist local(gardian public) sa crezi ca faci vreo comparatie cu vreun medic de familie. In primul rand, ca voi, politistii locali, nu aduceti nimic bun societatii, sunteti niste paraziti, niste viermi care se hranesc din banii statului si au prea multe drepturi si ni un fel de obligatii. Nu aveti studii universitare, Academia de Politie, nimic. Din punct de vedere al educatiei sunteti zero barat. Apoi sa vorbesti despre niste oameni care au facultatea de medicina terminata si care dorm in garzi mi se pare o mare aberatie. Ca fapt divers, da, medicii au dreptul sa mai si doarma pentru ca muncesc din greu, au terminat o facultate grea, pe cand voi sunteti niste lichele, care se cred politisti si iau bani grei fara sa faca nimic. Urgent, desfiintati.

Adauga un comentariu