Titlurile zilei

Pomana anului, la Iași. Covor roșu, arcade de flori și mâncăruri alese la Cimitirul „Eternitatea”. Au trecut 40 de zile de la moartea lui Costel Corduneanu – FOTO/VIDEO

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 25 Comentarii
Pomana anului la Iași. Covor roșu arcade de flori și mâncăruri alese la Cimitirul Eternitatea. Au trecut 40 de zile de la moartea lui Costel Corduneanu - FOTOVIDEO
Familia lui Costel Corduneanu a organizat, în weekend, în Cimitirul „Eternitatea” din Iași, pomana de 40 de zile

La 40 de zile de la moartea lui Costel Corduneanu, familia acestuia a organizat o pomană chiar în Cimitirul „Eternitatea” din Iași. Covorul roșu, arcadele de flori și felurile de mâncare alese nu au lipsit în weekend

Au trecut 40 de zile de când Costel Corduneanu, liderul „Cordunenilor”, s-a stins. Cum asta nu putea trece neobservat, familia sa a organizat o pomană cum rar ți-e dat să vezi chiar în Cimitirul „Eternitatea” din Iași. De la aleea principală și până la mormântul lui Costel Corduneanu, a fost întins un covor roșu, dar și arcade de flori. Într-un cort uriaș au fost puse mai multe preparate, similar cu un restaurant „all inclusive”.

Cei apropiați familiei s-au putut servi cu ce au vrut. Din meniu nu au lipsit sarmalele, friptura, cartofii prăjiți și dulciurile de tot felul. Totodată, familia lui Costel Corduneanu a pregătit sute de porții de mâncare pentru a fi împărțite celor care au venit la „Eternitatea” din curiozitate.

Pomana anului, la Iași, pentru Costel Corduneanu

Membrii familiei Corduneanu au postat imagini de la pomană pe rețelele de socializare. Internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii și-au manifestat aprecierea și au ținut să precizeze că răposatul merita o astfel de pomană, alții au spus că totul este exagerat și că pomana adevărată se face cu un colac și o lumânare. Totuși, era de așteptat ca cele pe care familia lui Costel Corduneanu le vor face să fie somptuoase, dacă ne raportăm la priveghiul care a fost organizat în urmă cu mai mult de o lună. Timp de patru zile, în cortul unui restaurant din zona Breazu s-au perindat mii de oameni. Acolo, grătarele aproape că nu s-au stins pe toată perioada, iar cheltuielile au fost uriașe: aproximativ 100.000 de euro. Cam atât ar fi costat totul.

Înmormântare ca în filme, la Iași

Vă reamintim că Iașul a devenit locul unde s-au adunat toți capii lumii interlope din România, după ce Costel Corduneanu a murit pe 15 aprilie din cauza unor probleme cardiace. Bolizii de lux au circulat pe străzile orașului până la Cimitirul „Eternitatea”, unde a fost îngropat sportivul. Pe lângă miile de oameni care au participat la înmormântare, și-au mai făcut apariția și sute de curioși din oraș. Pe străzile Iașului, în puncte importante, au fost amplasate mai multe echipaje de poliție. Dricul în care a fost dus Costel Corduneanu spre cimitir a fost urmat de mai multe mașini de lux, ce aveau luminile aprinse și din care răsunau manelele de jale, iar trecătorii se opreau ca să le privească. Înmormântarea a fost ca în filmele cu mafioți, sicriul a fost purtat pe umeri de șase persoane ce au avut mănuși albe.

Doar sicriul a costat 20.000 de lei, fiind făcut din lemn masiv, după modelele din SUA. În momentul când trupul neînsuflețit al fostului sportiv a fost scos din biserică, au fost eliberați mai mulți porumbei albi. Astfel, pomana anului, organizată la Cimitirul „Eternitatea” din Iași, pentru Costel Corduneanu, nu putea să nu fie la aceleași standarde.

Comentarii
Adauga un comentariu