Local

Întâlnire de gradul zero în Cimitirul „Eternitatea” din Iași! Astăzi, Costel Corduneanu ar fi împlinit 55 de ani. Familia merge la mormântul său în loc să îl sărbătorească – FOTO

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Întâlnire de gradul zero în Cimitirul Eternitatea din Iași Astăzi Costel Corduneanu ar fi împlinit 55 de ani. Familia merge la mormântul său în loc să îl sărbătorească - FOTO
Astăzi, Costel Corduneanu ar fi împlinit 55 de ani

Astăzi, Costel Corduneanu ar fi trebuit să împlinească vârsta de 55 de ani. Familia Corduneanu va merge la mormântul său și va împărți pachete. Ulterior, în locuința lui Adrian Corduneanu va fi organizat un parastas

Astăzi, Costel Corduneanu ar fi trebuit să împlinească 55 de ani. Familia acestuia va merge la mormântul său, din Cimitirul „Eternitatea”. Adrian Corduneanu a anunțat că, după ce va împărți pachete acolo, mai multe persoane vor merge la el acasă, unde va fi un parastas. Costel Corduneanu s-a stins din cauza unor complicații apărute după o intervenție pe cord.

Toată săptămâna trecută, familia sa a organizat priveghiul și înmormântarea. Evenimentul funerar a fost ca în filmele cu mafioți, sicriul a fost purtat pe umeri de șase persoane ce au avut mănuși albe. Doar acesta a costat aproximativ 20.000 de lei, fiind făcut din lemn masiv, după modelele din SUA. În momentul când trupul neînsuflețit al fostului sportiv a fost scos din biserică, au fost eliberați mai mulți porumbei albi.

Coroane de flori de la intrarea în Cimitirul „Eternitatea” și până la mormântul lui Costel Corduneanu

Aleea dintre biserică și mormânt a fost împânzită de coroane. O parte dintre oameni au primit zeci de pachete cu mâncare la biserică, iar pentru cei mai apropiați s-a organizat praznicul la restaurantul La Castel. A fost contractată și o ambulanță privată la eveniment, în cazul în care era necesară o intervenție.

La sfârșit, persoanele prezente s-au înghesuit să primească pachet. Vestea că liderul clanului Corduneanu a încetat din viață a făcut valuri în toată România. Imediat, toți cei care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu au plecat spre Iași, pentru a îl conduce pe ultimul drum, iar capitala Moldovei a devenit, pentru câteva zile, locul din România cu cei mai mulți interlopi. Parcările restaurantului La Castel au fost neîncăpătoare pentru numărul mare de mașini de lux.

Priveghiul lui Costel Corduneanu a fost un prilej ca liderii interlopi din România să se întâlnească în același loc. În cele trei zile în care trupul bărbatului a fost depus la localul La Castel, și-au făcut apariția zeci de bolizi de lux în care erau lideri ai clanurilor interlope. Desigur că de la priveghi nu au lipsit nici manelele de jale, fiind aduși cei mai în vogă artiști, precum Tzanca Urganu, Costel Biju, Cristi Nucă, Ștefan și Narcis de la Bărbulești. S-au dat bani grei pentru dedicații în numele celui cunoscut drept „Ștefan cel Mare” al Moldovei.

Nume sonore au fost prezente la priveghi și la înmormântare

De asemenea, și-au făcut apariția personaje cunoscute din țară, precum Dan Bursuc, ce a depus o coroană de flori, fiind însoțit de mai mulți bodyguarzi. Chiar și Nelson „Mondialu” a venit în ultima zi de priveghi la sicriul lui Costel. „Vulturul” Moșailov de la Vaslui și-a făcut apariția cu o coroană de doi metri, pe care era afișat chipul lui Costel Corduneanu și al lui Ștefan cel Mare.

Manele de jale au răsunat până târziu în noapte, iar afară erau pregătiți purcelușii și berbecuții la rotisor. Polițiștii din Iași au fost în alertă timp de patru zile și i-au verificat pe toți cei care mergeau spre priveghiul fostului interlop. În ultimii ani, nu a mai fost nicio înmormântare de o astfel de amploare, precum cea a lui Costel Corduneanu. Cimitirul „Eternitatea” a fost neîncăpător pentru valul de oameni care au participat la eveniment. Astăzi, la mormântul lui Costel Corduneanu, din Cimitirul „Eternitatea”, vor ajunge mai multe persoane, pentru a-i aduce un omagiu.

Comentarii
Adauga un comentariu