Local

Accident îngrozitor la Iaşi! O persoană a murit pe loc după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un TIR! Elicopterul SMURD este la faţa locului – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

Publicat: 26 sept. 2022
Accident îngrozitor la Iaşi O persoană a murit pe loc după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un TIR Elicopterul SMURD este la faţa locului - EXCLUSIVFOTO VIDEO
Accident îngrozitor la Iaşi! O persoană a murit pe loc după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un TIR! Elicopterul SMURD este la faţa locului -

În această dimineaţă s-a produs, în judeţul Iași un posibil accident rutier mortal. Conform datelor existente, pe raza localității Mircești s-a produs o coliziune între un TIR și un alt autovehicul din care a rezultat rănirea a două persoane. Cei de la ISU anunță că una dintre victime ar putea fi decedată:

„Accident rutier produs sat/com. Mirceşti intre un TIR şi un autovehiul, 2 victime, una posibil decedata, se deplasează un echipaj de descarcerare şi un echipaj EPA de la Secţia de Pompieri Paşcani. La locul evenimentului rutier se deplasează şi ESA”, explică cei de la ISU Iași.

UPDATE: IPJ Iași a transmis că în momentul de față se efectuează cercetări.

„La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre o coliziune ce a avut loc între un autoturism și tir, șoferul autoturismului decedând.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Din nefericire există o persoană decedată. Vorbim despre una dintre persoanele care se afla în autoturismul care s-a izbit de TIR.

Şoferul autocamionului este evaluat medical de către echipajul de prim ajutor calificat sosit de la ISU Neamţ. Din nefericire, şoferul autoturismului, în vârstă de 74 de ani a fost declarat decedat, la ora 11.37, de către medicul de pe ESA. EXPLICĂ cei de la ISU Iași.
Comentarii
Adauga un comentariu