Titlurile zilei

Post pregătit pe șmen pentru pupila senatorului Maricel Popa! Concurs aranjat pentru coana preoteasă, șefa femeilor din PSD, la o nouă deconcentrată din Iași – FOTO

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 41 Comentarii
Post pregătit pe șmen pentru pupila senatorului Maricel Popa Concurs aranjat pentru coana preoteasă șefa femeilor din PSD la o nouă deconcentrată din Iași  FOTO
Pupila lui Maricel Popa, Roxana Necula de la DGASPC Iași, va ajunge director peste o direcție nou înființată

Pupila senatorului PSD Maricel Popa, de la Direcția pentru Protecția Copilului Iași, va ajunge director pentru noua Direcție pentru Familie și Tineret. Roxana Necula, șefa femeilor din PSD Iași, va da un concurs pentru a deveni funcționar public la DGASPC Iași, după care va fi detașată la noua direcție. Femeia conduce un centru al DGASPC, unde numărul de angajați este mai mare decât cel al beneficiarilor

Concurs scandalos pregătit pentru un personaj apropiat de senatorul PSD Maricel Popa. Șefa femeilor din PSD Iași, angajată la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași, Magdalena Roxana Necula, ar urma să ocupe un post nou înființat într-o deconcentrată apărută peste noapte. Totuși Roxana Necula nu îndeplinește criteriile pentru a deveni director, astfel încât i se pregătește terenul. Femeia va urma aceeași rețetă ca cea a chelneriței Simona Iancu, ajunsă, printr-o detașare, la Apele Române și anchetată de procurorii anticorupție.

Pârtie pentru pupila lui Maricel Popa de la DGASPC Iași

Roxana Necula este șeful Centrului social pentru ocrotirea femeilor victime ale violenței domestice, din cadrul DGASPC Iași. Soția preotului de la Parohia „Buna Vestire” din Iași țintește însă mai sus în cariera sa administrativă, asta cu sprijinul lui Maricel Popa, senator PSD Iași. Roxana Necula deține, în prezent, mai multe funcții în domeniul social și în cel politic. Este șefa Centrului pentru victimele violenței din cadrul DGASPC Iași, președintele organizației de femei din cadrul filialei municipale PSD Iași și conduce o organizație neguvernamentală, Asociația „Aproape de Oameni” Iași. Toate acestea se pare că nu au fost suficiente pentru coana preoteasă Roxana Necula care a și fost prezentată de Maricel Popa drept o speranță a politicii ieșene.

Post pregătit pentru Roxana Necula, de la DGASPC Iași

În mediul politic ieșean deja se vorbește intens de faptul că Roxana Necula va fi director la Direcția Județeană pentru Familie și Tineret, for nou înființat sub oblăduirea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, condus de Gabriela Firea. Această direcție se va rupe din actuala Direcție Județeană pentru Sport și Tineret (DJST), partea sportivă urmând a rămâne la Ministerul Sportului. Postul de director la Sport și Tineret este asimilat funcționarului public, însă Roxana Necula nu îndeplinește această calitate, la Centrul pentru victimele violenței domestice fiind personal contractual. Însă asta nu a fost vreo piedică pentru ea. Se pare că Maricel Popa i-a pus o vorbă bună la DGASPC, iar Roxana Necula se pregătește de susținerea unui concurs pentru un post de funcționar public, pentru a fi, pe urmă, detașată la noua Direcție.

Concurs aranjat pentru pupila lui Maricel Popa?

DGASPC Iași va organiza, în data de 12 august 2022, un concurs pentru ocuparea unui post de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Management de caz pentru copii aflați în plasament la rude, familii, asistenți maternali din cadrul DGASPC Iași. Vechimea de specialitate trebuie să fie de minim 7 ani. Un alt post este cel de inspector, clasa I, grad profesional principal, la același serviciu, vechimea de specialitate fiind de minim 5 ani. Roxana Necula îndeplinește aceste criterii, astfel încât aceasta ar urma să participe la concursul respectiv. Dosarele se depun între 13 iulie și 1 august, proba scrisă urmând a avea loc pe 12 august, la ora 10.00.

Conduce un centru cu mai mulți angajați decât beneficiari

Roxana Necula a lucrat, până în urmă cu circa 4 ani, la Direcția de Asistență Socială (DAS), fiind coordonator la Centrul „Prichindel”. După mai multe probleme apărute la centrul respectiv, din cauza managementului său defectuos, Roxana Necula a plecat la DGASPC și a devenit coordonator la Centrul pentru Protecția Victimelor Violenței Domestice. Conform unor surse din mediul administrativ ieșean, la centrul respectiv sunt 16 angajați și doar 11 beneficiari, adică sub un beneficiar pe angajat. Culmea, organigrama prevede 23 de angajați și doar 15 beneficiari, o altă absurditate pe care șefii Roxanei Necula nu reușesc să o gestioneze.

L-a premiat pe Maricel Popa pentru că i-a făcut pârtie în sistem

După ce a plecat de la DAS și a ajuns la DGASPC, cu sprijinul lui Maricel Popa, preoteasa de la Biserica „Buna Vestire” a ținut să-i mulțumească acestuia. Necula este și șefă peste Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – filiala teritorială Iași. Colegiul a propus ca Maricel Popa sa fie nominalizat la categoria politicianul anului, pentru sprijinul acordat asistenței sociale, pe când acesta era președinte al Consiliului Județean Iași. Propunerea Roxanei Necula a stârnit revolta organizațiilor neguvernamentale pe domeniul social, multe dintre acestea fiind excluse de la finanțarea pe Legea 350/2005, din cauza lui Popa.

Maricel Popa: „Este o minciună”

Contactat telefonic pentru a comenta situația, Maricel Popa a negat vreo implicare.

„Nu am auzit de așa ceva. Este doar o invenție a unora. Este o minciună”, a sus Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Pe de altă parte, Roxana Necula nu a dorit să comenteze informațiile legate de nominalizarea sa pe funcția respectivă și despre înscrierea la concursurile DGASPC. Astfel, pupila lui Maricel Popa poate ajunge director peste o deconcentrată din Iași, cu largul concurs al unor persoane din cadrul DGASPC, for subordonat direct Consiliului Județean.

Comentarii
  • Cum se lipesc toti popii astia si isi angajeaza in locuri caldute si bine platite femeile, odraslele, etc. Omul normal nu ar reusi niciodata.

  • Exact, Anonimule. Pentru ca oamenii normali nu au har. Futu-i-ar dumnezo’ cu Cristosu’ sculat, in biserica mamiii lor de jeguri nenorocite!!!

  • Si uite asa, in loc sa rezolve reclamatiile legate de abuzuri asupra copiior, coana preoteasa va tine partea DGASPC si Gabriela Firea va inghiti minciunile si aberatiile celor de la Iasi ca asa va transmite coana preoteasa

  • Dragii mei, în calitate de cunoscător, cei ca dumnealor spurcă orice valoare și principiu creștin, afară din Biserică. El, preotul și soțul duduii, a urmat tot un traseu cu pile și nesimțire ca să se ajungă

  • A fost dată afară și de la altă instituție, nu doar de la DAC și a avut conflicte și cu alte persoane, sondați…e prea proastă și incompetentă…și o să conducă instituția la care se visează mare șefă….PSD rahat

  • Din pacate aceasta doamna este „specialista” doar in sarutat pulpane! Ca si angajat al DGASPC si-a demonstrat totala incompetenta fiind mereu fugarita! Ca membra de partid este de-a dreptul scabroasa cu linguselile ei! Vocala, fara substanta, lingusitoare si limitata circumvolutionar pare perfecta pentru functia de preoteasa si nimic mai mult! Poate ca DNA-ul isi va face datoria in acest

  • PSD la Iași nu va avea absolut nici o speranță de viitor atât timp cât acest individ, baron, se va tine doar de combinații din astea mizerabile, iar pe un alt palier încearcă și face tot dinadinsul să îi înlăture pe unii tot prin mizerii ordinare. PSD, luați-vă gandul de la un viitor politic cu acest baron! De câștigarea unor alegeri nici măcar să vă gândiți.

  • Politicienii și preoții șanț scursurile societății, hoți, șpăgari, mincinoși, corupți, într un cuvânt cancerul societății romanesti

  • Poate totuși intra DNA pe fir si blochează aceste escrocherii marca baroni PSD, corupție și alte mizerii din astea ordinare!

  • Solicitam oficial ca DNA sa se sesizeze pe aceasta speta, sa monitorizeze desfășurarea concursului și mai apoi sa aibă sub stricta observație eventualul transfer/ detașare. Asemenea oameni corupți nu au ce cauta în funcții publice.

  • Cum ar putea un asemenea personaj sa conducă o instituție a statului când, de prima data, sunt suspiciuni de frauda și corupție? Dacă femeia asta nici nu a ajuns directoare și apelează la frauda și corupție, va dați seama ce va face când va fi pe post? Aici, asa cum s-a mai scris, cred ca instituțiile abilitate ale statului trebuie sa-si facă meseria.

  • Popic, dacă MAIMUTA asta ajunge (indiferent sub ce forma) directoare, asta va fi cu adevărat sfârșitul tău politic. Și sigur penal – tu ai sa spui iar ca de fiecare data ca nu ai nici o implicare dar de data asta procurorii te vor descoase cum trebuie. La noi în partid sunt zeci, dacă nu sute de oameni capabili si pregatiti sa ocupe astfel de funcții. Dar urata asta vine pentru prima oara în partid acum 3 luni, face câteva poze și tu o faci directoare. Dar de membrii noștri cu 5, 10 sau 15 ani vechime, nu te interesează? Dar tine minte, dacă tu o pui pe maimuță directoare, ai sa vezi adevărată Revoluție de la partid. Facem delegație din sute de membrii și mergem cu autocarele la Bucuresti, la Ciolacu, la Grindeanu, la Stanescu și Firea. Ai scăpat de mai multe ori dar de data asta va fi sfârșitul. Nu se mai poate. Îți bați joc în continuare de acest partid susținând astfel de maimuțe înscrise de 3 luni în partid și pe care nu le cunoaște nimeni din partid. Popa, fa tu mișcarea asta și cu adevărat ai pierdut partidul definitiv. Vom urmări evoluția acestui caz.

  • Ciuma Rosie tot Ciuma Rosie. Pe ei nu ii doare nedreptatea, daca e adevarat ce scrie nenea ziaristull’. Ii doare ” ca nu e ei acolo, lingai de 15 sau 20 de ani, e altii ” mai noi.Partid de scarbe.

  • Popa Maricel este el însuși venit in partid in 2014 când a fost pus secretar de stat contra unei șpăgi grase către NIchita, ăștia sunt oamenii care stau numai cu ochii după bani

  • Chiar e urâtă ca ciuma, fie ea și roșie! Pe asta doar unu ca popic poa’ să o țină în ….lui. Dute-n scaieți de zdreanță, mai vrei și funcții!

  • Dacă e în partid de 3 luni, cum luna și soarele măsii a ajuns tot șef la DGASPC după ce fosta instituție i-a dat papucii dintr-un post similar!!?? Cine conduce DGASPC-ul ăsta fratello, tot niște maimuțe?

  • Nu e preoteasă, e ultimul model din Superwoman, că la câte joburi, funcții, posturi etc. are și tot fuge să mai adune, n-are băi cum. „Sau femeile nu e oameni”

  • Din păcate în dgaspc doar pilele intra. Aragazel, daca asta intra funcționar public, și încurcat o.In ziua concursului va va vizita DNA, fiți cu ochii în patru. Florinache, și uitat că unii angajați au fost alungați din DGASPC pe motiv că erau contractuali? Acum de ce sunt funcții publice scoase la concurs exact in locul din care oameni cu vechime au fost alungați? Să se autosesizeze organele competente, și nu mă refer la CJ pt că Alexuțu oricum e ud la fund.

  • Acolo e o mafie mai putreda decat cea siciliana, iar Florinache fura din banii publici de f multi ani ca in codru, asta e marea problema.

  • Mie imi.place ca nimeni.nu a auzit de ea dar toti comenteaza vrute si nevrute dupa aberatiiile citite in articol😄 mai documentati-va cu privire la doamna, nu a fost data afara de nicaeri, a plecat singura dintre incompetenti; pe deasupra e super calificata profesional ptr oricare post din branșă, asa ca nu aruncati cu rahat aiurea doar pentru ca e sustinuta de un partid🤨
    O „cunoscatoare”

  • Magna cum laude!!👏Esti super calificat(a) ca si ea la vorbe goale si fara rost si prostie pura. Sunt multi care au auzit de ea si o mult prea cunosc, dar tu clar nu ai de unde sa stii cum nu stii nici ce-i cu tine, hermafrodit ce ești.

  • Dnä sau dle drag, articolul e foarte real și foarte documentat, RESPECT! Acum depinde cum o cunoşti pe duduia din articol și mai bine te abții de la comentarii. Doar pentru mai multa-ți informare, duduia e atât de calificată profesional că nici la noi la Universitate nu ne-o dorim și unde s-a infiltrat prin munca si valoarea altora.

  • PS. Și dacă și-a asociat numele cu acest domn Popa, iată, ăsta e prestigiul și valoarea ei! Iar EL, doar o altă unealtă si pilă pentru această duduie pentru a avansa în carieră, cum a procedat și până acum. NULITĂȚI!

  • Atitudinea dvs ma indreptateste sa cred ca aveti divergente personale cu doamna si nu reprosuri profesionale fondate🙂 cat despre veridicitatea informatiilor din articol nu le contest, dar nu despre asta era vorba in mesajul meu, ci despre nesimtirea cu care unii au „sarit la gat” fiind total in necunostinta de cauza cu privire la subiect🤫 Respect!

  • Nu intru în polemici cu nimeni și doar din respect pentru cei peste 6000 de oameni care au citit și încă citesc acest articol și comentariile, nu vă contraziceți în afirmații! Nesimtirea e la dvs. și nu la restul comentatorilor pentru că dvs. îi jigniți gratuit, inclusiv pe mine.

  • Personajul din articol are un prieten(ă) care vădit îi ia apărarea, dar nu reușește, la fel de evident. „Calificată pt orice post din branșă”. Absolutamte errrrorrr. M-am documentat temeinic referitor la femeia asta și NIMIC nu o califică să fie șef la viitoarea Direcție. RUȘINE conducerii DGASPC, PSD-ului și altor slugi care au intrat în jocul ei.

  • Preoteasa, preoteasa! In partid si cu funcție, n am auzit pana acum. Da preotul sot doarme in sutana sa o tina in frau ca face de ras familia si pe toti popii

  • „Ziarist Bun”, desi ma indoiesc, doamna in cauza are mai multi prieteni decat va imaginati dar nu stau sa convinga pe nimeni de nimic, mai ales in mediul online :)) cat despre celelalte afirmatii jignitoare care insotesc majoritatea comentariilor, se vede clar frustrarea si neputinta multora pe toate planurile mai ales cel socio-profesional😄 era normal ca cineva sa-i ia apararea doamnei la cati „sacali au sarit sa o sfasaie”! Macar de ar fi avut putina demnitate, nu msi zic de educatie in modul de adresare! Succes in continuare doamna preoteasa Necula!

  • „Ziarist Bun”, (desi ma indoiesc de profesionalismul dvs) doamna in cauza are mai multi prieteni decat va imaginati dar nu stau sa convinga pe nimeni de nimic, mai ales in mediul online :)) cat despre celelalte afirmatii jignitoare care insotesc majoritatea comentariilor, se vede clar frustrarea si neputinta multora pe toate planurile mai ales cel socio-profesional😄 era normal ca cineva sa-i ia apararea doamnei la cati „sacali au sarit sa o sfasaie”! Macar de ar fi avut putina demnitate, nu mai zic de educatie in modul de adresare! Succes in continuare doamna preoteasa Necula!

  • Tu care esti Anonim si te dai de partea acestei femei care vrea sa avanseze pe pile si consideri normale aceste practici, rezuma-te doar la a o susține, q

  • Tu care esti Anonim si te dai de partea acestei femei care vrea sa avanseze pe pile si tu consideri normale aceste practici, rezuma-te doar la a o susține, nu lansa critici despre calitatea si profesionalismul unor persoane pe care nu le cunosti absolut deloc. Articolul nu e despre ele. Ii urezi mult succes la ce, la frauda, coruptie si alte mizerii? Taci din gura!! Bun(a) prieten(a) esti!!! Dar vorba dreapta, asa personaj, asa prieteni!!

  • O femeie, preoteasa, care umbla cu smenuri din astea, nu poate fi un om de incredere, cand una ca ea ar trebui sa dea exemplu de moralitate si corectitudine. Te fulgera in crestet cand auzi asemenea grozavii

  • Boom, boom, trezirea, ba looser Anonim care esti si care n-ai inteles nimic din tot ce s-a spus, aici se sesizeaza INFRACTIUNI, ai auzit de asa ceva? Nu ce prieteni si ce pregatire si ce mai stie sa faca toarta popii. Mucles

  • Opinie umila, de om credincios. Ar trebui sa se autosesizeze si Biserica, sa urmareasca aceasta poveste si macar de ochii lumii sa „sanctioneze” conduite de felul asta si pe autorii lor

  • Bravo, Liviu, ai surprins esenta! Mare om, mare caracter la dna preoteasa, dar strict la acest subiect, ca altfel imi sare in cap prietenul Anonim si ma descalifica😂😂

  • Coana preoteasa s-ar f… si cu dracu pentru lovele intr-atat e de ahtiata dupa malai (si functii roditoare) si toti prietenii ei stiu asta, sa nu mai comenteze ceva Anonimul ca face pacate

Adauga un comentariu