Titlurile zilei

Minciuni grosolane ale lui Maricel Popa! Fostul șef CJ Iași flutură noi povești cu milioane de euro în județ

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Minciuni grosolane ale lui Maricel Popa Fostul șef CJ Iași flutură noi povești cu milioane de euro în județ
Maricel Popa, președintele PSD Iași și fostul șef al Consiliului Județean, a fost prins cu minciuna în legătură cu modernizarea clădirii de la Filarmonica din municipiu

Noi minciuni ale lui Maricel Popa! Fostul șef al CJ Iași a susținut că a lăsat 8 milioane de euro pentru reabilitarea sediului Filarmonicii din municipiu, sumă care, însă, nu se regăsește nicăieri în bugetul forului județean!

Maricel Popa a fost prins cu minciuna! Senatorul PSD, fost șef al Consiliului Județean (CJ) Iași, a încercat să câștige capital electoral atacând actuala conducere a instituției județene. Popa a susținut că ar fi lăsat 8 milioane de euro în bugetul CJ, pentru reabilitarea și modernizarea clădirii Filarmonicii de Stat ”Moldova”, din Iași. Acești bani nu erau, însă, nicăieri în bugetul CJ, clădirea Filarmonicii urmând a fi refăcută cu bani europeni sau prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Minciuni ale lui Maricel Popa despre bugetul CJ Iași

Delirul lui Maricel Popa este de-a dreptul șocant. Popa nu numai că nu a lăsat nimic în bugetul CJ Iași, dar a cheltuit peste 10 milioane de euro pentru containerele și echipamentele de la spitalul mobil pentru Covid-19. Practic, banii pe care acesta a spus că i-a lăsat pentru Filarmonică s-au „topit” la spitalul mobil, o unitate implementată cu mari probleme și deficiențe timp de luni întregi.

Maricel Popa a continuat aceeași „poezie” din ultimii ani, în care susținea că a adus sute de milioane de euro în județul Iași cât timp a fost la șefia Consiliului Județean Iași. Realitatea este, însă, cu totul alta. Proiectele pe care le flutură Maricel Popa ca realizări personale sunt ale unor instituții din județ.

”Am lăsat proiecte de 700 de milioane de euro. Ei trebuie să taie panglica din două în două săptămâni la câte proiecte am lăsat! Sunt campion al fondurilor europene și guvernamentale aduse la Iași. Am lăsat 8 milioane de euro pentru Filarmonică”, a susținut Maricel Popa.

Maricel Popa fuge de răspundere

Maricel Popa a refuzat din nou să explice de ce a impus schimbarea organizației municipale după un simulacru de ședință. Popa nu își asumă nici la această oră eșecul de la alegerile locale din 2020. Mai mult, Maricel Popa a fost cel care a impus candidatul PSD la Primăria Iași, pe fostul deputat Camelia Gavrilă. Pentru a evita să fie tras la răspundere, fostul șef al CJ a dat vina pe organizația municipală și a impus dizolvarea acesteia, cu sprijinul unor primari care nu îi ies din cuvânt.

”Cine vrea să vadă, vede. Suntem pe primul loc, la distanță de 8-9 la sută față de PNL. La municipiu am rămas în urmă. Am crescut cu 2-3 procente față de 2020. Față de partid am obținut cu 6 la sută la alegeri”, a mai spus Maricel Popa.

Scandalagiul de serviciu din PSD Iași

Nu este pentru prima oară când Maricel Popa nu își asumă propriul eșec și caută să dea vina pe alte persoane. Popa l-a schimbat din funcția de secretar general al PSD pe deputatul Vasile Cîtea după ce a inventat o presupusă altercație cu acesta.

Actualul președinte al PSD Iași continuă să viseze cai verzi pe pereți și să promită tot felul de investiții în localitățile din județ pentru a câștiga capital electoral. Poate că ieșenii s-au săturat de minciunile lui Maricel Popa, cel care visează la alegeri anticipate în Iași, tocmai pentru a se cocoța din nou la șefia județului.

Adauga un comentariu