Prima pagină » IT&C » Poți să spionezi conversațiile WhatsApp fară acess la telefonul victimei?
Poți să spionezi conversațiile WhatsApp fară acess la telefonul victimei?

Poți să spionezi conversațiile WhatsApp fară acess la telefonul victimei?

05 mai 2021, 12:05, 1 ,
BZI.ro, în IT&C

Există multe modalități pe internet de a spiona conversațiile WhatsApp de pe iPhone, Android sau PC, dar funcționează acestea?

Trebuie  să înțelegeți că dacă securitatea telefonului a fost compromisă, un hacker vă poate spiona pe WhatsApp fără ca voi să știți, fără să vă ia telefonul și să nu știe numărul vostrul. Pe internet, există multe aplicații și site-uri web gratuite sau cu plată care promit să aibă succes. Dar majoritatea dintre ele sunt doar după banii voștri. Aveți grija când puteți cardul dumnevoastră pe un astfel de site că s-ar putea să rămâneți fară banii de pe el. Alte siteuri care promit să pot să spioneze conversațiile WhatsApp fară acces la telefonul, vă pun să downlodati un program. Acesta este de obicei un virus și în acest fel veți fi voi spionați.

Dacă încercați să spionați soțul sau fiul prin WhatsApp, deoarece credeți că există mesaje suspecte acolo, atunci acest articol este pentru tine.

Cum să spionezi WhatsApp fară access la telefon

Înainte de a vedea cum poți să spionezi conversațiile WhatsApp pe Android, iOS sau calculatorul vostru, trebuie să știți că existe diverse metode de spionaj.  Exista aplicații care vă permit să spionați victima mai superficial cum ar fi ultima data când a fost online, daca este online, imaginea de profil etc. Aceste metode pot fi folosite chiar și dacă persoana va adăugat în lista neagra a telefonului său.
Pe lângă acestea exista și metode prin care puteți monitoriza chatul victimei în timp real.

Cum să spionezi WhatsApp cu WhatsApp Web

Una dintre cele mai populare și ușoare modalități de a spiona un cont de WhatsApp este folosind WhatsApp Web.  Pentru a realiza acest lucru, va trebui să deschideți pagina de internet și apoi să scanați codul QR cu telefonul victimei. În acest mod contul lui de whatsapp vă fi sincronizat cu calculatorul. Toate mesajele pe care le primește acesta le veți primii și voi pe calculator.

Aceasta metoda funcționează într-o oarecare măsură. Pentru a utiliza aceasta metodata, veți avea nevoie de telefonul victimei deblocat. Numai din acest motiv, nu este foarte eficienta deoarece conversația poate fi citită direct pe un telefon mobil.

În plus de toate aceastea, trebuie să știți că aplicația trimite o notificare pe telefon când cineva este logat pe calculator și încearcă să spioneze conversațiile. Aceasta metoda poate fi folositoare dacă vreți să monitorizați copilul dumnevoastră. În plus WhatsApp iți oferă și locația în timp real.

Cum să spionezi WhatsApp fară access la telefon folosind aplicații din Magazinul Play

Daca intrați pe Magazinul Play și căutați aplicații de spionat WhatsApp, veți găsi o mulțime de aplicații care promit să spioneze conversațiile WhatApp fară a avea acces la telefonul victemei. Pe oricare aplicație ați da click veți observa că toate au mii de descărcări. Vă recomandăm cu tărie să nu încercați aceste aplicații pentru că pur și simplu aceastea nu funcționează.

Majoritatea aplicațiilor de spionaj, cum ar fi WhatsApp Agent, WhatsApp Sniffer, Wossip sau popularul WhatsApp Spy,  nu numai că nu respectă  ceea ce au promis, dar pot compromite și securitatea telefonului mobil.

Toate  aceste aplicații funcționează la fel: le  instalați, introduceți adresa de e-mail și datele personale, apoi selectați persoana de contact pe care doriți să o spionați. După aceea, aplicația vă va cere  să efectuați o plată  și va fi generată o eroare în timpul procesului de „recuperare a mesajelor”. Unii dintre ei chiar cer un  abonament lunar  înainte de a putea fi folosiți, deși nu vor furniza în niciun caz mesajele pe care doriți să le citiți. Pe scurt: sunt o înșelătorie.

Există și aplicații legitime de partajare WhatsApp, acestea vor fi  întotdeauna de uz profesional  (de exemplu, pentru companiile mari care trebuie să monitorizeze conversațiile de pe un singur număr de WhatsApp sau aplicațiile de control parental). Evident, pentru a-și utiliza serviciile, veți avea nevoie de acces la toate aceste telefoane mobile pentru „spionaj” și de  acordul utilizatorilor de a-și  partaja datele. Nicio aplicație gratuită nu vă va permite să faceți acest lucru.

Chiar dacă pe internet sunt prezentate o mulțime de metode cum să spionezi conversațiile WhatsApp fară access la telefon, acestea sunt doar niste înșelătorii care încearcă să vă virusezi dispozitivul voastru sau să vă fure banii. Singura metoda care funcționează este folosirea paginii web dar aveți nevoie de acess la telefon și în plus utilizatorul știe când cineva este conectat.

Comentarii
  • Nu mi-a plăcut niciodată ideea de a hacking până când soția mea înșelatoare mi-a dat toate motivele să o spionez. Am bănuit atitudinile ei în ultima vreme și mi-am iubit cu adevărat soția, așa că eram nerăbdătoare să aflu motivul din spatele schimbării ei bruște de atitudine. Am descărcat niște aplicații de spionaj, dar niciuna nu a funcționat până când am venit aici căutând ajutor și după ce am trecut printr-o postare care recomanda arturplavnik @ gmailcom Așa că am decis că am încercat, în mai puțin de 10 ore toate activitățile ei mi-au fost trimise confirmând infidelitatea ei. Mulțumim acestei echipe anonymox. Text pe whatsapp: +1 762 735 8898

  • Trimite și mie pagina și unde o găsesc multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *