Cancan

Povestea care a impresionat internauții până la lacrimi. Un tânăr din in Râmnicu Vâlcea lucrează la o spălătorie auto, iar în timpul liber este voluntar SMURD

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Povestea care a impresionat internauții până la lacrimi. Un tânăr din in Râmnicu Vâlcea lucrează la o spălătorie auto iar în timpul liber este voluntar SMURD
Un tânăr din in Râmnicu Vâlcea lucrează la o spălătorie auto, iar în timpul liber este voluntar SMURD

Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică povestea unui tânăr care lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar în timpul liber este voluntar SMURD.

Cazul acestuia a fost prezentat pe pagina de Facebook a MAI, iar oamenii au fost impresionați de devotamentul tânărului care a vrut neapărat să se știe că este de etnie romă.

Un tânăr din in Râmnicu Vâlcea lucrează la o spălătorie auto, iar în timpul liber este voluntar SMURD

Povestea acestuia a impresionat internauții, iar comentariile de laudă nu au întârziat să apară.

„Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator. Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.

Are 20 de ani… este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:- Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!

Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri… vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!
Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!”, se arată în mesajul MAI.

Postarea a adunat peste 54 de mii de aprecieri si 3 mii de comentarii.

S-au împlinit 17 ani de la tragicul eveniment aviatic unde patru voluntari SMURD și-au pierdut viața

Pe 9 ianuarie 2023 s-au împlinit 17 ani de la prăbușirea unui elicopter aparținând SMURD în apropierea Aeroportului din Iași. Patru persoane și-au pierdut viața.

„Pe 9 ianuarie 2006, la ora 9:26, un elicopter SMURD s-a prăbușit în apropierea Aeroportului Iași.

În acel accident și-au pierdut viața medicul Liliana Puiu, asistenta Mioara Hauta, pilotul Valentin Stănescu și copilotul Augustin Toma.

Amintirea jertfei lor, în slujba semenilor, să rămână veșnic vie!

*însemnul heraldic al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.”, a precizat subprefectul Marian Grigoraș pe rețelele de socializare.

Comentarii
  • Pe naiba e rom…Un tigan adevarat s-ar feri ca de foc sa declare ca e rom.Ar spune ca e tigan si punct.Porcaria aia cu rom-roma e creiatia jidanului Roman sa se afle in treaba.Are timp sa invete ca in Romania iohannista daca vrea sa pupe loc la smurd trebuie sa aiba pile si vreo 10-15 mii de parai sa deie unde trebuie cu dedicatie.Ramane cu laudele si pupicurile unor jmecheri care il fac din vorbe ca pe ultimul lache.Daca il vroiau la smurd ai ofereau un post acolo pana acum.Doar se folosesc de el sa le faca treaba moca.Bag mana in foc ca peste vreo zece ani tot la spalat masinile ramane visand in continuoare cai verzi pe pereti.

Adauga un comentariu