Cultural

Povestea de dragoste a soților Moroșanu. „După Survivor, soția mea a rămas însărcinată. Patrick ne-a dat restart la tot…”

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Povestea de dragoste a soților Moroșanu. După Survivor soția mea a rămas însărcinată. Patrick ne-a dat restart la tot
Relația soților Moroșanu este una extrem de apreciată și de bine văzută de către publicul larg

Povestea de dragoste a soților Moroșanu este una extrem de frumoasă. Moro, un fost kickboxer de renume mondial, a reușit să îmbine perfect performanțele sportive cu carisma, ceea ce l-a făcut o țintă constantă pentru emisiunile de supraviețuire de la televiziune.

În afara micului ecran, Moro este un bărbat sensibil, un soț iubitor și o tată devotată. Aceste aspecte au ieșit la iveală în interviul acordat de Moroșanu jurnalistei Ioana Cosma, în cadrul podcastului SPORT Toc & Talk, înainte de plecarea în Republica Dominicană, pentru Survivor All Stars.

Cătălin Moroșanu are 39 de ani și a dedicat 18 ani sportului de performanță. Din anul 2012, acesta este căsătorit cu Georgiana, o femeie frumoasă, discretă și rafinată, care nu a căutat niciodată publicitate. Cătălin și partenera sa au doi copii, Natalis în vârstă de 13 ani și Patrick, cel mai mic, născut în anul 2021. Povestea lor de dragoste este simplă și frumoasă. S-au întâlnit când Cătălin avea 17 ani și Georgiana 16 ani și au rămas împreună pentru a construi o casă, o familie și o viață.

Povestea de dragoste a soților Moroșanu

Georgiana Moroșan, sub numele din buletin, este medic stomatolog și manager al unui spital de stomatologie renumit din Iași. Ea locuiește în Iași împreună cu copiii săi, în timp ce Cătălin se află în București, unde se ocupă de academia sa de sport. Cu toate acestea, el călătorește frecvent pentru a fi alături de cei dragi.

Cătălin Moroșanu, participantul pe care îl putem vedea acum în emisiunea Survivor All Stars (PRO TV), în echipa Faimoșilor, a făcut dezvăluiri în premieră în cadrul podcastului SPORT Toc & Talk, realizat de Ioana Cosma și difuzat în fiecare miercuri pe canalul de YouTube al jurnalistei. Rareori vorbește despre familia sa, soție și copii, preferând să-i țină departe de lumea showbiz-ului.

„Prima oară am văzut-o în tren. Vinerea trebuia să plec de la cămin, trebuia să plec cu trenul la mama și la tata acasă, să vin cu desaga cu mâncare și cu bani, că nu mai aveam bani. Și am vazut-o în tren prima oară pe ea. Mie mi-a plăcut foarte mult de ea, îți dai seama…

Eu cu ea am făcut cunoștiință pentru că trebuia să îi dau o carte, English My love… Am ajuns la un internet caffe și am zis: Hai să stăm pe Mirc! Era o platforma de socializare……ea s-a pus la un calculator, eu, la un calculator, dar repet, nu a fost neapărat o întâlnire, nu știu cum am ajuns amândoi la Mirc și am început să vorbim. Atunci am ajuns să mă bag în seamă la ea.

Eram timid, toată viața mea am fost timid… Bine, ea a avut mai mult tupeu decât mine. În fine, i-am spus: hai să stăm pe bancă și să vorbim. Deci într-un internet caffe, noi vorbeam de pe două calculatoare diferite. Am cucerit-o! Ea avea 16 ani, eu aveam 17 ani, eram virgini amândoi! Și eu eram virgin, și ea era virgină!”, a declarat Cătălin Moroșanu la SPORT Toc & Talk.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Moroșanu în buletin?

Coincidența care a dus la un val de reacții în mediul online a scos la iveală și un detaliu mai puțin știut despre cel supranumit „Moartea din Carpați”. Cătălin a dezvăluit că numele lui este de fapt „Moroșan”, nu „Moroșanu”, așa cum îl strigă toată lumea în prezent:

„Cătălin Moroșanu: Hai să îți arăt în buletin cum mă cheamă – Cătălin Moroșan!

Reporter: Păi și noi de ce te știm drept Moroșanu?

Cătălin Moroșanu: Pentru că îi e mai ușor românului, ca limbă, să zică Moroșanu decât Moroșan.”, a explicat luptătorul pentru sursa citată.

Relația soților Moroșanu este una extrem de apreciată și de bine văzută de către publicul larg. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut fel și fel de zvonuri, cu privire la căsnicia lor, frumosul cuplu știe să își trăiască fericirea într-un mod discret.

Comentarii
  • Ii este totusi frica de bataus. Se face ca nu cunoaste nici macar un fost profesor mai in varsta care o saluta, cand este cu el, de frica poate ca e foarte gelos.

Adauga un comentariu